Login ID :  Katalaluan :    Lupa password? Daftar Sekarang

Produk Seks Lelaki Wanita No 1 Malaysia

 

 
 
 
 
 
 
 
Berikut dibawah produk seks wanita dan
lelaki yang memberikan nikmat seks tak terhingga
 
(Jika anda mahukan Vimax Izon,Phero X atau
apa sahaja produk seks di pasaran Malaysia semua
saya jual dibawah harga pasaran dan
pos percuma ke seluruh Malaysia)
 
Layari dari atas ke bawah untuk lihat produk seks yang best untuk anda
 
  
 
(apa sahaja produk dibawah jika berminat sila bank in ke
no akaun maybank saya
157036581422 Mohd Firdaus Md Noor
dan
jangan lupa sms whatsapp telegram line kakotalk saya
016-4650338
beserta alamat nak di Pos)
 
 

Semua produk yang ditawarkan

di web ini

tidak menyalahi

undang-undang negara Malaysia  

dan

tak ada satu Produk disini disenarai

sebagai

ubatan terlarang di Negara Malaysia

 

Anda boleh periksa

setiap produk di web saya

ada tak disenarai

sebagai ubatan terlarang

 

http://www.pharmacy.gov.my/v2/ms/apps/adulterated

 
 
Terima kasih menyokong saya
 
 
 
 
 
Vimax Original
 
 
Pil seks lelaki No 1 Dunia
 
Pil Seks No 1 Dunia mengalahkan Viagra
 
 
 
Saya jual produk original dari canada dan bukan tiruan
 
(wang akan dikembalikan 100% ke akaun bank anda
jika saya jual produk tiruan pada anda)
 
 

 
Penambahan hingga 2" PANJANG dan TEBAL

300% Penambahan Air Mani


Meningkatkan KEINGINAN dan STAMINA


Kekerasan Maksima


Ketahanan Lebih Lama


Formulasi dari CANADA

Herba paling famous masa kini.
 
Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan MASALAH JANTUNG, DARAH TINGGI atau KENCING MANIS.
 
Formula Pil Vimax yang baharu merupakan hasil dari bertahun-tahun Kajian Dan Pembangunan (Research And Development) oleh para doktor, saintis & pengamal kesihatan diri yang professional. Melalui kerja keras & dedikasi, mereka bawakan kepada anda produk yang 100% asli & selamat tanpa kesan sampingan.
 
 Kepada pengguna dan pengedar berhati-hati dengan produk TIRUAN,
Sila dapatkan Vimax Original Canada dari rangkaian PillsExpert.Com yang tulen.
Jangan beli Vimax yang tiada hologram 'PILLSEXPERT CANADA' bersama nombor siri yang berlainan kerana terdapat produk TIRUAN.

Sole Distributor Malaysia pemegang hak jualan dan pemasaran adalah MyIdaman Malaysia.
Sila hubungi Pills Expert Inc.(pillsexpert.com)-Canada (1-888-381-87911-888-381-8791 FREEatau email wholesale@vimaxgroup.com untuk kesahihan Syarikat 'MYIDAMAN' sebagai 'Pengimpot Tunggal Yang Sah' Vimax untuk pasaran Malaysia. 

 Nombor siri yang berlainan PADA HOLOGRAM 'PILLSEXPERT CANADA' BOLEH DISAHKANdengan email wholesale@vimaxgroup.com atau hubungi terus Pillsexpert Inc. Canada di talian(1-888-381-87911-888-381-8791 FREE)


CARA UNTUK PENGESAHAN HOLOGRAM DENGAN PILLSEXPERT INC. CANADA
Sila email wholesale@vimaxgroup.com seperti berikut:
'Vimax Hologram for Myidaman Malaysia, Serial Number XXXXXXXX, Please Verify'


Sesiapa yang menjual produk keluaran Vimax tanpa meminta izin dari pemunya hak boleh dikenakan SAMAN!
Buat pengetahuan pelanggan dan rakan pengedar semua, Vimax Canada punyai Lesen Trade Mark;
Health Canada product number: 159345, USA Trademark: 3307253, Canada Trademark: TMA690523
Website, manufacture, products, owned and billed by: (Pillsexpert, Izef llc. Canada)
 
Vimax saya semua original dan
boleh verify kod izon di web vimax pills
 
https://www.vimaxpills.com/int/genuine.html
 

 
kalau tak original saya pulangkan balik duit anda 100%
 
 

Harga di Pasaran dunia bermula dengan harga
 
RM250 sebotol
 
ke atas
tapi dengan saya hanya
 
 
Untuk Vimax IZON Original
 
Vimax Izon RM200
 
sebotol free pos ke seluruh Malaysia
 
( Wang akan saya pulangkan 100% jika anda dapati saya tak jual produk Vimax Izon)
 
( Dengan sticker Hologram dan No Siri pada Botol)
 
whatsapp telegram saya 016-4650338
 
 
 
 

 
 
Vimax Delay Spray 100% dari Kanada
 
Satu Unit harga pasaran RM130
tapi dengan cuma RM80 satu unit
 
Saya jual satu unit Vimax Delay Spray RM80 seunit
Pos Percuma ke seluruh Malaysia
 
Nak dapatkan segera
 
whatsapp telegram saya 016-4650338
 
 
Ingin mencuba Produk Seks Lelaki Rsi
yang sudah lama terkenal di Selangor
sejak 20 Tahun dulu
 
KLik Gambar Produk Rsi Dibawah
 
 
 
 

Wangian PEMIKAT lelaki  No 1 di Rusia
(Awas perfume pemikat dapat menaikkan
nafsu ghairah seks )
 
SEBOTOL cuma RM60 sahaja
(TERMURAH DI PASARAN MALAYSIA)
 
 
 
 
Saksikan Kehebatan Phero X

Hanya RM60 sebotol free pos
 
 
Ingin MEMIKAT Wanita?

Gunakan..... Kuasa PHEROMONE! sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita.
 
Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. 
 
Di-jamin oleh saintis antarabangsa!
 
Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!! Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
 
 
Wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari.

Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan.


Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.

Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.


Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.


Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!


SANGAT-SANGAT BERKESAN.
 
 
 

 

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata.
 
Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat.
 
Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Phero-X, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.
 
Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang libido pasangan anda.
 
Ini bermaksud, dengan menitiskan Phero-X pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat.
 
Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti MAGNET.
 
Dengan efek Phero-X ini, anda akan MEMPEROLEHI kelebihan berbanding lelaki-lelaki lain.
 
Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan wanita.
 
(Janganlah risau, sebotol Phero-X ini boleh tahan sehingga 2-4 bulan lamanya!)
 
Phero-X akan meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak.
 
(kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan.
 
Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya.
 
Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja

 
Phero X
 
 
Perfume Lelaki No 1 Di Russia
 
 
 
 
No 1 di Russia lebih 30 tahun
 
dan
 
lebih 30 juta unit botol terjual seluruh dunia
 
1 botol hanya RM60 sahaja
 
Pos percuma ke seluruh Malaysia
 
dapatkan segera whatsapp telegram 016-4650338
 
 
Vakoou - 30 Hari Menjadi Lelaki Sejati
30 Minit Lebih Lama, Zakar Lebih Panjang, Lebih Tenaga Maskulin

Promosi kepada seluruh warga Malaysia

Harga satu unit Boxer Vakoou Original
 
di pasaran Malaysia RM100

Tapi dengan saya hanya
 
 
RM80 seunit
 
 
Pos Percuma Ke Seluruh Malaysia

nak mai whatsapp 016-4650338
 
 

Vakoou merupakan seluar dalam ajaib untuk lelaki yang memberikan kesan yang luarbiasa kepada si pemakai. Vakoou menggunakan penemuan asli global (astronomic bahan serat magnet), dibungkus dengan serat buluh daripada astronomi Nano teknologi magnetik.
 
 
 
 
Kawasan “Segi Tiga” lelaki bermula di paras pinggang sehingga ke alat kelamin, termasuk buah pinggang, buah zakar, batang zakar dan dubur. Vakoou, hasil ciptaan melalui kajian dan teknologi khusus untuk para tentera US yang kerap terdedah kepada kelembapan tinggi, cuaca panas, suhu keliling yang tidak menentu yang menjalani latihan militari sehingga berbulan lama dalam keadaan darurat; sememangnya tidak berkesempatan untuk menjaga kesihatan apatah lagi kebersihan kawasan “Segi Tiga”.
 

Maka, 31 orang Saintis terkemuka telah melahirkan ilham untuk mencipta Vakoou yang menggunakan gabungan 67 jenis teknik-teknik unik, berteknologi tinggi serta telah dipatenkan, iaitu:

Magnet Rekaan Khas : memulih dan mengembalikan kemagnetan tubuh, anti-penuaan serta mengurangkan kolesterol dalam darah.
Infra Merah Jauh : bertindak sebagai agen anti-septik, menyahtoksin darah, mencairkan LDL (kolesterol tidak larut), melegakan otot-otot.
Ion Negatif : menyahtoksin darah dan menyeimbang pH darah dalam badan, menguatkan imunisasi badan.
Ion Silver : bertindak sebagai agen penyahbakteria sehingga 99.99%.
Bintik Tourmalin : digelar sebagai “Cahaya Kehidupan”, mampu mamancarkan infra merah jauh dan ion negatif (Vitamin Udara).
 
 
 
SUPERBOOBS. (SB)
-------
Suppliment Terbaik No.1 Khas utk WANITA
-------
(SB) Jadikan Payudara
-------
🍉 Lebih Besar & Pejal
🍉 Makin Montok
🍉 Gebu di ramas
🍉 Bulat & Padat
-------
 
 
 
(SB) Jadikan Punggung
-------
🍑 Mantap & Lebar
🍑 J.Lo & Kim.K Punyer
🍑 Mcm boleh kepit tiang
🍑 Bergegar2
-------
 
 
 
(SB) Jadikan Kulit
-------
💁🏻 Makin Putih Berseri
💁🏻 Makin licin & Halus
💁🏻 Makin geram nak gigit!
-------
 
 
 
#PALING PENTING
✔ Suami asek kepit xlepas!
✔ Semakin Menggoda!
✔ Miss-V makin ketat!
✔ Miss-V makin rapat!
-------
🙈 Mmg suami marah kalau tak dapat!
-------
 
Hanya Rm250 sebotol pos free
 
Sebarang pertanyaan hubungi Firdaus 016-4650338
 
 
 
 
BAZOOKA PILL CAPSULE MALAYSIA
POWER LEBIH BESAR DAN KERAS

PENGENALAN APA ITU BAZOOKA PILL CAPSULE

BAZOOKA PILL CAPSULE ORIGINAL merupakan makanan tambahan yang membantu melancarkan Peredaran Darah, Membesar, Memanjang dan Menguatkan otot zakar secara semulajadi.
 
100% SELAMAT

anda ada masalah pada zakar???
Tak keras
Size pendek
Size kecil
Cepat letih
Tak tahan lama
Bernafsu tetapi batang tak naik
Tidak bertenaga
Pancut tak kuat
Air mani sikit
Air mani cair


 
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT BAZOOKA PILL CAPSULE

BAZOOKA Power Capsule penyelesaian kepada MASALAH ANDA:Bazooka menjaminkan segala masalah & soalan diselesaikan serta merta, apabila mengamalkan' Bazooka 'power capsule seperti"
Membesarkan senjata anda lebih cepat & efektif
Power seksualiti yang amat luar biasa
Mampu mencapai saiz lebih dari 5 inchi
Melancarkan pendarahan dlm tubuh badan.
Menjimatkan kos & masa.
Kepuasan 101%.
Melambatkan pre-ejakukasi , tahan lebih Lama seperti laki perkasa.
Saiz zakar tebal yang seperti 'giant cock'
Secara natural & bahan2 bazooka adalah herba.

PILL BAZOOKA
➨PALING PANTAS BERKESAN
➨MENJADIKAN ZAKAR LEBIH BESAR
➨MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT
➨ZAKAR BERKEMBANG DENGAN PANTAS DARIPADA YANG TIDAK PERNAH DIBAYANGKAN
➨MENINGKATKAN RANGSANGAN SEKSUAL LELAKI
➨BERTAHAN LEBIH LAMA KETIKA MELAKUKAN SEKS
➨100% DARIPADA BAHAN SEMULAJADI
➨100% ORIGINAL TANPA KESAN SAMPINGAN
➨KEBESARAN SAIZ ZAKAR AKAN KEKAL SAMPAI BILA-BILA


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN BAZOOKA PILL CAPSULE


Antara kandungan herba yang terdapat dalam
BAZOOKA capsule adalah seperti berikut Tongkat Ali
Tribulus Terrestris
Ginkgo Biloba
Saw Palmetto
Maca
Oatstraw
Nettle Leaf
Cayenne
Licorice Root
Ginseng
L-Arginine
Zinc
Horny Goat Weed Extract

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN BAZOOKA PILL CAPSULE


Hanya perlu amalkan setiap hari hanya sebiji pill kapsul
2 biji kapsul sehari utk kesan Maximum.
BAZOOKA Untuk lelaki mahu lebih cemerlang dalam hubungan intim..
Melancarkan perjalanan darah
Menambah tenaga dalam hubungan intim
Mengantikan sell-sell baru pada alat kelamin
Menambah sperma dan mengaktifkan kesuburan
Original dari USA
100% Herba semulajadi
Untuk kegunaan harian
Perubahan berterusan,bagi mereka yang mahukan impak kelamin yang padu


PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENTLY ASKED QUESTION (FAQ) BAZOOKA PILL CAPSULE

Apa tu BAZOOKA Power Capsule?
⋙Rawatan pembesaran zakar juga satu kaedah merawat saluran pundi kencing dan buah pinggang,
⋙BAZOOKA kini mampu memberikan impian anda dgn menguatkan tenaga dalaman 10 kali ganda seperti membesarkan saiz zakar, memanjangkan saiz zakar, menambah pekatkan air mani serta melancarkan darah.
⋙Kaedah perubatan moden yang dicipta dari USA ini mampu memberikan kesihatan yang lebih bagus dgn kualiti dan penggunaan yng selamat tanpa risiko dan juga kesan negatif.
⋙Pil bazooka hanya mengandungi bahan-bahan semula jadi dan selamat dimakan, ia membantu membesarkan kapasiti CORPUS CAVERNOSUM, kedua silinder tisu ini berada didalam zakar yg diisi dgn darah, semasa terangsang ia mewujudkan eraksi. Ini menjadikan zakar anda lebih besar dan lebih kuat daripada yang pernah dibayangkan!!

Terima kasih utk pill BAZOOKA, kini lelaki menikmati rangsangan seksual yang meningkat.
Dalam erti kata yang lain, bukan sahaja mereka menikmati zakar yang lebih besar dan tebal, tetapi anda dan pasangan juga akan mengalami keserokan seksual yg tinggi, bertahan lebih lama semasa seks dan meningkatkan kejantanan para lelaki

8 Kebaikan BAZOOKA POWER CAPSULE!!
✔Berkesan meningkatkan keinginan seks dan stamina anda.
✔Pembinaan zakar yang lebih besar dan lebih keras.
✔Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum.
✔Berhenti pancutan pramatang.
✔Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
✔Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
✔Menambahkan stamina bagi kegiatan harian seperti bekerja dan bersukan!
✔Zakar akan lebih panjang dan besar hanya dalam satu botol saja

TESTIMONI REVIEW BAZOOKA PILL CAPSULE MALAYSIA
 
 
 
 

Harga Bazooka Pil di Pasaran Malaysia
ialah RM250 sebotol

Tapi dengan saya

Harga Bazooka Pil hanya RM160 sebotol
 
Pos Percuma ke seluruh Malaysia

Nak mai whatsapp 016-4650338
 
 
 
 
Hanya RM60 satu Tiub pos percuma ke seluruh Malaysia
 
Terbukti Berkesan lebih 40 minit tahan lama zakar ketika seks
 
nak segera whatsapp 016-4650338
 
Testimoni dibawah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Testimoni Hytox
 
 
 
 

 
Hanya RM80 satu HYTOX
 
( Semburan Tahan Lama Zakar ketika Seks)
 
pos percuma ke seluruh Malaysia
 
Terbukti Berkesan lebih 40 minit tahan lama zakar ketika seks
 
nak segera whatsapp 016-4650338

 
 
 
SBS Scorpion Oil
 
+

SBS Scorpion Eurycomaxx

60 capsules

(Gandingan Mantap)

 

SBS Scorpion Oil - 8 inci dalam genggaman 😊
 
 
- Melancarkan peredaran darah
- Mengembangkan otot zakar
- Membantu menambah saiz zakar
- Mengeraskan zakar
- Menegangkan zakar ke tahap maksimum
- Melembutkan kulit zakar
- Membantu merawat masalah pancutan pramatang
 
 
Dihasilkan KHAS Dengan Formula:
 
- Perubatan Homeopathy
- Herba Terpilih
- Minyak Zaitun
- Minyak Kelapa Dara
 
Cara Penggunaan:
 
- Digunakan secara konsisten setiap hari.
- Waktu pagi 15-30 minit sebelum mandi dan malam sebelum tidur.
- Hanya 3x picit sahaja  di tapak tangan dan ratakan ke seluruh zakar
(bahagian kepala, batang dan buah zakar juga).
- Untuk kesan terbaik buat sedikit urutan biasa bermula dari kawasan pertengahan antara dubur dan buah zakar diurut menghala ke atas (menghala ke kepala zakar).
 
 
 
>>>video cara urut 
 
 
 
- Biarkan 10minit atau lebih lagi baik.
- Tak perlu cuci.
- Jika ada oral boleh cuci air biasa tanpa sabun.
 
 
》》》MENGAPA ANDA MESTI PILIH SBS SCORPION EURYCOMAXX?
 
● 100% Bahan Semulajadi BUATAN TEMPATAN.
 ●TIADABAHAN KIMIA YANG MEMUDARATKAN.
● SELAMAT DIGUNAKAN, tiada kesan sampingan sebab ubat ni 100% herba.
● Dalam bentuk pil, telan je tak perlu sapu-sapu.
● MUDAH DAN SENANG DIGUNA
.
 
》》》APA KELEBIHAN SBS SCORPION EURYCOMAXX?
 
 
Kandungan : 60 biji
 
•Memanjangkan Zakar
 
 
 
•Membesarkan Zakar
 
(zakar jadi lebih besar
 
dan keras)
 
 
.
•Tahan lama ketika
 
bersama.
 
 
•Air Mani Jadi Lebih
 
Likat.
 
 
•Aliran Darah
 
di Zakar Sentiasa
 
Lancar
 
.
•Badan Sentiasa
 
Bertenaga.
 
 
•Menjadikan Otot-otot
 
Mudah Terbina.
 
 
•Meningkatkan
 
Imunisasi Badan.
 
 
•Meningkatkan
 
hormon dalam Badan.
 
 
•Menambah nikmat
 
semasa bersama.
 
 
 
 
 
BAHAN YANG
 
TERKANDUNG DALAM
 
 
SCORPION
 
EURYCOMAXX :
 
 
•TONGKAT ALI
 
 
•SAW PALMETO
 
 
•GINSENG
 
 
•GINKO BILOBA
 
 
•TRIBULUS
 
 
 
 
 
CARA MAKAN SBS
 
SCORPION
 
EURYCOMAXX
 
 
• Cara makan SBS
 
Scorpion Eurycomaxx
 
sangat mudah.
 
 
 
Amalkan sehari makan
 
1 biji pada waktu pagi
 
30 minit selepas
 
sarapan dan 1 biji
 
malam selepas makan
 
malam.
 
 
 
Jika anda mahu
 
melakukan seks pada
 
hari tersebut,
 
perlu
 
makan lagi 1~2 biji 1-2
 
jam sebelum anda
 
melakukan seks.
 
 
 
 
 
 
Anda akan rasa zakar
 
mudah keras,
 
pengkerasan zakar jadi
 
maksima.
 
 
Kesan
 
jangka panjang pula,
 
otot zakar akan mula
 
memanjang dan
 
menebal.
 
 
 
 

1X SBS SCORPION

OIL > 

 

RM 100

 

 

SBS

Scorpion Eurycomaxx

60 capsules

 

Harga Sebotol
RM 130.00

 
 
Pos Percuma ke seluruh Malaysia

Nak mai whatsapp 016-4650338

 
 
 
 
 
 

hanya RM120

 

satu pheroking

tapi

 

promosi dari saya

 

1 botol

 

pheroking cuma RM90

 

diskaun RM30

 

 Pos percuma

 

  ke seluruh Malaysia

 

 Nak Hubungi saya

 

 016-4650338

 
 

Handsome Up VER 2 merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat, ia juga dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar.

Size Handsome Up ver 2 adalah 9 inci dan berdiameter 2.4 inci.
Anda boleh gunakan bersama dengan  minyak tok awang super oil
 
(Hanya RM60 sebotol dengan saya)
Dibawah Video cara penggunaan Handsome up Ver 2
 
 
 
 

Hanya sapukan Minyak tok awang super oil pada zakar dan kemudian pam dengan Handsome Up VER 2 sekerap yang mungkin.


1.Sapukan minyak lintah Tok awang super oil pada keseluruhan zakar. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar anda.

2.Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar anda. mengikut saiz getah

3.Masukkan balang pam ke zakar anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.

4.Pam berulang kali sehingga zakar anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.

5.Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar anda mengecut.

6.Setelah zakar mengecut, pam semula zakar anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 20 minit.

7.Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.
 

Lain-lain pekara pengunaan

Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu (tidak cukur pun tidak menjadi masalah).

Ambil minyak lintah (seperti dibawah ini), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.

Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.

Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi perhatian jangan sampai sakit. anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian lepaskan tekanan dari balang secara pelahan-lahan. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.

Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk menyegarkan balik aliran darah anda pada zakar anda semasa sesi penggunaan pam zakar tadi.

Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi lain. Sebab jika tidak basuh, untuk membuang sebarang kekotoran boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti.

Perhatian

Sesi tekanan yang berlebihan tidak mempercepatkan lagi proses pembesaran. sila guna mengikut kemampuan anda.

Peringatan!!!

Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.

 

 

   Harga pasaran

 

 Handsome V2 ialah

 

 RM90 ke atas satu

 

 Tapi dengan saya

 

 

 hanya RM80 satu

 

 Pos percuma

 

  ke seluruh Malaysia

 

 Nak Hubungi saya

 

 016-4650338

 

 

TOK AWANG SUPER OIL

 


(MINYAK TOK AWANG)

 

 

Di Exstrak Oleh LINTAH,IKAN BELACAK Dan BELUT untuk hasil yang terbaik.

KEGUNAAN TOK AWANG SUPER OIL :-

*MEMBESARKAN ZAKAR
*MELEBARKAN ZAKAR
*MENYIHATKAN ZAKAR
*MERAWAT SEL2 ZAKAR ROSAK AKIBAT ONANI
*TAHAN LAMA
*MENGUATKAN ZAKAR
*MATI PUCUK

UNTUK HASIL YANG TERBAIK.
DISARANKAN DIGUNA PADA WAKTU PAGI DAN MALAM (SEBELUM TIDUR, TAK PERLU DIBASUH).

 

 

Hanya RM60 sebotol pos percuma ke seluruh Malaysia

 

 

Sebarang Pertanyaan hubungi Firdaus 016-4650338

 
 
STUD 100
 
GENITAL DESENSITIZER SPRAY ,
spray tahan lama hanya RM60 sebotol
 
 
Stud 100 Genital Desensitizer Spray dirumus khas menggunakan lidocaine yang ternyata mampu meningkatkan keupayaan seksual para suami agar tahan lebih lama apabila bersama isteri di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kebahagiaan rumahtangga.
Kandungan: 12Gram.
KEBAIKAN STUD 100 GENITAL DESENSITIZER SPRAY
 
Harga Stud 100 UK di pasaran Malaysia ialah RM80 sebotol

Tapi dengan saya hanya RM60 sahaja sebotol

Jaminan wang dikembalikan jika produk tidak berkesan

Ya nak RM60 sahaja sebotol Pos free whatsapp saya segera 016-4650338
 

Meningkatkan fungsi dan keinginan seksual para suami
Membantu mengurangkan tahap sensitiviti yang berlebihan
Membantu suami tahan lebih lama
Meningkatkan ketegangan zakar
Membantu mengatasi ejakulasi atau pancutan pramatang
Mengatasi kekejangan otot
Meningkatkan kenikmatan apabila bersama
Membantu mendamaikan rumahtangga
Selamat untuk digunakan
Tiada kesan sampingan
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
 
 
KANDUNGAN STUD 100 GENITAL DESENSITIZER SPRAY

Lidocaine: Lidocaine merupakan sejenis anesthetic yang berupaya meredakan ketidakselesaan atau kesakitan pada tubuh badan, di samping mengurangkan sensitiviti bahagian tubuh termasuk zakar bagi membantu mengatasi masalah pancutan pramatang bagi lelaki.
CARA PENGGUNAAN STUD 100 GENITAL DESENSITIZER SPRAY

Sembur sebanyak 3 hingga 10 kali pada keseluruhan zakar sebelum bersama isteri.
Basuh zakar selepas bersama isteri.
Boleh digunakan sehingga 24 semburan dalam sehari.
Jika anda atau pasangan mengalami kesan alahan, hentikan penggunaan dan dapatkan nasihat doktor.
Untuk kegunaan luaran sahaja.
Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
Jauhkan daripada kanak-kanak.
 

Vixgo!

 

Produk Baru Power

 

Untuk Lelaki

 
 
 

Reveals Global membawakan kepada anda VIXGO,

 

produk baru khas buat anda yang bernama LELAKI.

 

Ini adalah produk lelaki yang luar biasa tau.

 

Kenapa?

 

Sebab Vixgo adalah produk lelaki yang dilengkapi KKM MAL1509011TC dan HALAL dari JAKIM!

ViXGO adalah merupakan produk solusi kepada 2 masalah sejagat kaum lelaki,

 

OBESITI dan LEMAH TENAGA BATIN.

 

Jika anda lelaki melebihi 30 tahun,

 

ambil tahu bahawa paras hormon testosteron anda telah dan

 

akan semakin menurun mengikut pertambahan usia, dan

 

inilah antara punca utama kenapa berlakunya penurunan dalam kesihatan luaran dan

 

dalaman lelaki yang berisiko menjejaskan kebahagiaan hidup anda.

Video ini memerihalkan masalah-masalah tersebut

 

dan

 

BAGAIMANA ViXGO memberikan penyelesaian yang terbaik dalam memperkasa kesihatan lelaki dan kelelakian secara menyeluruh!

 

 

Tunggu Apa Lagi! Dapatkan SEGERA!

SILA SMS / WASAPRSI:

 

 

"VIXGO"

 

HANTAR KE

 

016-4650338

 

 

atau

 

 

klik order sekarang dibawah

 

 
 
 
 

Apa itu Pengepam Vakum Zakar?

Silinder berlutsinar, kebiasaannya dari jenis akrilik akan diletakkan disekeliling zakar.

 

Di satu hujung silinder ada hos yang akan disambungkan samada ke pam tangan atau pam elektrik, yang mana ia akan menarik angin keluar dari silinder.

 

Sebaik sahaja angin dikeluarkan dari silinder, zakar akan tertarik ke dalam silinder dan mengarah ke dinding silinder, korpora kavernosa,

 

alat yang menyerupai span yang dipenuhi dengan darah apabila lelaki berahi dan ereksi pun bertambah- menjadikan zakar lebih besar.

Adakah pam tersebut berkesan? Dan berapa lama hasilnya boleh bertahan?

Ini bergantung kepada beberapa faktor.

 

Jangkamasa dan frekuensi anda mengepam, serta saiz yang dicapai semasa anda mengepam.

 

Dengan mengepam setiap hari, berkemungkinan ia boleh mengekalkan penambahan secara berterusan jika anda dapat meluangkan masa yang lebih untuk kerap mengepam.

 

Zakar anda yang agak besar itu akan bertahan sekurang-kurangnya beberapa jam selepas pam.

 

Kebanyakan lelaki mendapati selepas beberapa ketika, penambahan akan menjadi kekal.

 

Ramai pengepam yang telah menggunakan selama beberapa bulan atau bertahun akan berkata mendapat penambahan 2 inci atau lebih.

 

Ada banyak gambar dan kes dokumen orang yang meregang bibir, cuping telinga, leher, maka dengan alasan yang sama, penggunaan pam vakum yang berterusan selama berbulan-bulan ataupun bertahun boleh menghasilkan zakar yang lebih besar.

 

Cara-cara Penggunaan Pam Vakum Yang Betul

Setiap lelaki sentiasa inginkan zakar mereka dalam keadaan sihat dan kuat sebenarnya sangat banyak teknik-teknik untuk membesarkan zakar.

 

Bagaimanapun gunakan cara yang terbukti berkesan secara saintifik dengan menggunakan teknologi moden yang disahkan oleh doktor pakar.

 

Cara yang disarankan oleh doktor dan pengalaman dari pelakon Playboy.

Kadar Kesukaran: Biasa
Masa Yang Diperlukan: 10 – 15 minit

Cara-Caranya:

  • 1. Pemilihan Pam Zakar. Gunakan pam vakum yang di jamin selamat seperti Playboy Penis Pump. Pam vakum ini sangat terkenal dan mudah didapati di Malaysia.

 

  • Ia juga telah diiktiraf oleh doktor antarabangsa. Ia bertindak dengan menyedut hampagas dan menarik darah dari pangkal zakar hingga ke hujungnya.

 

  • Lalu membesarkan zakar dengan mudah. Kesannya sangat hebat jika anda ikuti langkah-langkah yang diberikan dengan baik dan teliti.

 

  • 2. Cukur Bulu Zakar. Cukur jika anda mahu. Ini bukan satu kemestian. Tetapi sesetengah pengguna mendapati dengan mencukur bulu zakar ia mendapat kesan yang lebih baik kerana tiada ruang udara yang terdedah.

 

  • 3. Regangan. Cuba regangkan zakar anda sepanjang yang boleh menggunakan teknik regangan atau jelquing. Lakukan regangan sekurang-kurangnya selama 1 minit.

 

  • Regangan mestilah dilakukan ketika zakar dalam keadaan lembik.

 

  • 4. Warm-Up. Sesi pemanasan. Ambil tuala kecil rendamkan dalam air suam dan tekapkan di sekitar zakar seperti dicelah kelengkang, paha, perut, buah zakar dan pada zakar itu sendiri.

 

  • Lakukan untuk 1-2 minit sehingga tuala sejuk. Anda boleh ulang jika ada lebih masa. Sesi warm-up perlu dilakukan jika anda inginkan kesan cepat dan segera. Sesi ini tidak boleh diketepikan. Ia berfungsi sebagai menguatkan pembuluh darah dan otot.

 

  • 5. Sapuan Minyak. Menggunakan minyak adalah suatu kemestian. Dapatkan minyak yang sesuai untuk zakar. Setelah selesai sesi pemanasan, adalah perlu untuk anda menyapu minyak dari pangkal zakar hingga hujung. Lakukan secara sehala, dan jangan disongsangkan. Sesi ini perlu bagi melancarkan peraliran darah.

 

  • Minyak juga berkesan untuk menyegarkan pembuluh darah. Fungsi utama minyak  adalah untuk memudahkan anda mengurut zakar. Gunakan minyak yang bagus untuk tenaga batin.

 

  • 6. Sesi Senaman. Pam zakar anda perlahan-lahan. Pam sehingga zakar anda membesar ketahap anda selesa. Jangan pam sehingga zakar anda terasa sakit. Biarkan zakar anda mengeras dan membesar dalam balang untuk 10 minit. Sekiranya anda terlebih pam dan zakar anda sakit, tekan valve pembuang angin automatik.

 

  • 7. Kemutan. Ketika zakar anda sedang keras dan tegang dalam balang lakukan senaman kemutan seperti menahan kencing. Kemut sekuat hati 3 saat, lepaskan kemutan 3 saat. Ulang kemutan ini sehingga tempoh senaman anda tamat iaitu dalam masa 10 minit. Kemutan mestilah dilakukan sepanjang sesi senaman.

 

  • 8. Valve Angin. Jika anda ingin menamatkan sesi latihan. Tekan valve pelepas angin. Zakar anda akan mengecil. Biarkan zakar anda mengecil dan keluarkan dari balang. Jangan paksa zakar anda keluar dari balang ketika dalam keadaan tegang. Biarkan ia mengecil baru keluarkan.

 

  • 9.Urutan.  Setelah anda keluarkan zakar anda dari balang. Sapukan minyak dan lakukan urutan sehala dari pangkal zakar hingga hujung untuk 2-3 minit.

 

  • 10. Tamat latihan. Sekiranya anda ingin basuh peralatan ini, gunakanlah sabun anti bakteria dan biarkan ia kering dan simpan di tempat selamat.

Pam Vakum Zakar berguna untuk 4 perkara:

  • 1. Untuk mencegah mati pucuk
  • 2. Untuk tahan lama ketika bertarung
  • 3. Untuk membesarkan zakar
  • 4. Untuk merawat mati pucuk

 

 Harga pasaran

 

 Playboy Penis Pump

 

   ialah

 

 RM90 ke atas satu

 

 Tapi dengan saya

 

 

 hanya RM80 satu

 

 

 Pos percuma

 

   ke seluruh Malaysia

 

 

 Nak Hubungi saya

 

 016-4650338

 

 

 
 
 
 
 

 
 
Harga pasaran Malaysia
Gambir Gold Spray
ialah RM150 sebotol
 
Tapi dengan saya Rahsia Firdaus
Hanya RM120 sebotol Pos Percuma
ke Seluruh Malaysia
Nak segera whatsapp 016-4650338
 
  

Jom buat duit lebih RM40,000 sebulan

macam kejayaan Jason Tan

klik banner dibawah untuk Free Info

 

 
 
 
Blue Wizard Female Sex Drops | Cecair Menaikkan Nafsu Wanita
Cecair Naikkan Nafsu Seks
Blue Wizard | Cecair Peningkat Nafsu Wanita | Lebih Orgasma,
 
Harga market Malaysia RM84 sebotol
tapi dengan saya

Hanya RM60 sebotol pos percuma ke seluruh Malaysia

Nak mai whatsapp 016-4650338



BLUE WIZARD - CECAIR PERANGSANG WANITA

Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.
Peringatan !!! Untuk kegunaan suami isteri sahaja

BLUE WIZARD - CECAIR PERANGSANG WANITA

⋙CECAIR PERANGSANG BLUE WIZARD merupakan cairan yang tidak berbau, tiada rasa dan tidak berwarna, natural dan selamat di gunakan dan tiada side effect.
⋙Satu botol UBAT PERANGSANG BLUE WIZARD boleh digunakan untuk 2-3 kali ke isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan perangsang wanita yang lain
 
 
BLUE WIZARD
CECAIR PERANGSANG NAFSU WANITA

✔PALING TERKENAL DALAM MENGATASI MASALAH WANITA YANG KURANG GHAIRAH DAN BERNAFSU DINGIN
✔WANITA AKAN LEBIH GHAIRAH DAN TERANGSANG
✔WANITA LEBIH KUAT MELAKUKAN SEKS
✔ANDA DUDUK DIAM BIARKAN SI ISTERI YANG BUAT KERJA
✔MEMBANGKITKAN RANGSANGAN SEKS SECARA SPONTAN DAN CEPAT
✔TIDAK BERBAU DAN BERWARNA
✔TIADA RASA DAN SEMULAJADI
✔SELAMAT DIGUNAKAN TIADA KESAN SAMPINGAN
✔SATU BOTOL 15 ml BOLEH GUNA HINGGA 2-3 KALI


Kandungan:
Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technologi terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik, dadah, alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

Cecair Perangsang Blue Wizard
Cara Penggunaan :

⋙Gunakan 15 – 20 titis dalam minuman dan juga boleh diminum tanpa campuran minuman lain.
⋙Dalam waktu 15 minit setelah di minum sampai habis maka wanita akan semakin naik nafsu dengan spontan dan terangsang.
Elakkan :

-Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard
-Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu.
-Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.
Peringatan !!!

- Untuk kegunaan suami isteri sahaja
- Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini.
- Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering
- Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat
 
 

Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda?

Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami?

Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu? atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri? 

Ramai wanita mengalami libido yang rendah tetapi wanita malu untuk mengakui bahawa mereka mempunyai masalah ini. Secara umumnya, hampir 40% wanita akan mengadu tentang libido yang rendah pada satu ketika dalam hidup mereka. Tetapi kerana wanita malu untuk mengakui, mereka tidak bercakap mengenainya dengan rakan-rakan mereka bahawa mereka perlu membantu untuk meningkatkan nafsu seks wanita.

Wanita di antara umur 30 dan 50 adalah lebih besar kemungkinan untuk mempunyai isu nafsu yang makin berkurang. Selain faktor umur, penurunan nafsu seks wanita di kalangan wanita boleh menjadi sama ada fizikal atau psikologi.

 

Apa itu Germany Sex Drop?
 

 Germany Sex Drop sejenis bahan yang mampu menaikkan ghairah wanita dan merangsang nafsu untuk melakukan hubungan seks dengan mencampurkan 10 ke 15 titik kedalam minuman isteri .

Germany Sex Drop boleh akan larut dengan segera setelah dicampurkan di dalam minuman. Germany Sex Drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air alcohol dan bergas (baca arahan sebelum menggunakan) Germany Sex Drop dijamin selamat dan bukannya bahan tiruan. Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

*Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person  

Rangsang Isteri atau pasangan anda dalam 5 minit dengan GERMANY SEX DROP!!
 
 

Untuk SELESAIKAN Libido atau masalah Sex Drive atau

untuk Membangkitkan isteri atau pasangan anda,

Memperkenalkan Germany Sex Drops untuk anda. 

Dengan mengambil Germany Sex Drops :-

  1. *Membantu meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks wanita
  2. *Lebih sering bernafsu pada seks
  3. *Ghairah lebih cepat dan memanjangkan masa untuk klimaks
  4. *Sensasi seksual dan orgasme
  5. *Stimulasi klitoris
  6. *Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
  7. *Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris
  8. *Disclaimer: Result may vary from person to person.
  9.  
  10. Kandungan :

    Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis.

    Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol malah tiada kesan sampingan

    Kesan :

    Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.

    Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah.

    *Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person 

    Cara Guna:

    German sex drop boleh melarut dengan segera dicampurkan di dalam minuman. Minima 10 ke 15 titik German Sex Drop boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali minuman alkohol dan bergas (Baca arahan sebelum menggunakan)

    Untuk mengelakkan penyalahgunaan mesti mendapat kebenaran terlebih dahulu daripada pasangan anda. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara.

    Amaran:

  11. Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
  12. Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
  13. Hanya untuk pasangan yang sah.
  14. Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.
  15.  
  16.  
  17. BANGKITKAN

     

    KELAKIAN

     


    ANDA SEPANTAS

     

    7 HARI!

     



    Melancarkan peredaran darah, meningkatkan kesihatan, 

    stamina dan tenaga seksual
    Mengembalikan keyakinan lelaki di dalam bilik tidur

    Memenuhi kehendak isteri dengan ereksi yang lama dan stamina yang mantap

    Jaminan wang dikembalikan 100%
    dalam masa 60 hari jika tidak memuaskan hati
     
     
     

    BAGAIMANA BIG GUN

     

    BERFUNGSI?

     


    Big Gun diformulasikan daripada 9 herba terbaik dari 7 negara tujuh negara yang sememangnya terbukti baik untuk kesihatan dalaman lelaki. 

     

    Dihasilkan dalam bentuk tablet kunyah, ianya boleh diambil secara kunyah ataupun hisap.

     

    Melalui cara ini, nutrien daripada Big Gun akan memasuki aliran darah dengan lebih cepat justeru itu ia lebih berkesan.

     

    Menggunakan 100 peratus herba tanpa mengandungi bahan-bahan terlarang seperti dadah, Big Gun tidak akan memberi sebarang kesan kepada kesihatan sebaliknya membetulkan masalah lelaki secara semula jadi.

     

    Ia akan melancarkan pengedaran darah untuk lelaki, sekali gus menyumbang kepada kesihatan luaran dan dalaman lelaki. Dengan lancarnya peredaran darah, lebih banyak oksigen dan nutrien dapat dibekalkan kepada badan, menjadikan badan lebih sihat dan bertenaga.

     

    Bagi kesihatan dalaman lelaki pula, ini bermakna zakar mendapat lebih banyak oksigen dan nutrien dimana ia dapat membantu anda mendapatkan ereksi yang lebih mantap dan tahan lebih lama. Digabungkan dengan peningkatan tenaga dan stamina, ia dapat membantu anda mencapai kepuasan seksual yang diidamkan.

     

     

    TESTIMONI PENGGUNA
     
     

    Ini adalah respon sebenar pengguna yang telah mencuba Big Gun
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     


     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    JAMINAN 100%

     

    WANG DIKEMBALIKAN

     

     

     

     

     

     

    Kami mempunyai keyakinan yang tinggi bahawa anda akan mendapat manfaat dengan Big Gun dan

    dengan itu kami menawarkan 100% jaminan wang dikembalikan.

     

    Cuba Big Gun hari ini dan sekiranya anda tidak berpuas hati, atas apa sebab sekalipun, anda hanya perlu pulangkan baki Big Gun dalam bungkusan asal dalam masa 60 hari. Kami akan pulangkan 100% wang anda tanpa sebarang soalan.

     

    Guaranteed.

    Jadi, tiada sebarang risiko untuk anda membuat tempahan BIg Gun ini segera.

     

    Semua risiko berada di sebelah pihak kami untuk melihat anda kembali ‘bertenaga’.

     

  18.  
  19.  
  20. Hanya RM150
  21.  
  22. sebotol
  23.  
  24.  
  25. Pos percuma ke seluruh Malaysia
  26.  
  27.  
  28. Whatsapp / SMS “BigGun” ke

     

     

     

    0164650338

     

     

 

 

 

 
Perfume Lelaki dan Wanita
No. 1 di Kanada
 
Harga pasaran RM80 sebotol tapi dengan saya
 
 
hanya RM60 sebotol
Pos Percuma ke Seluruh Malaysia
 
 
Jom try whatsapp telegram saya
016-4650338
 
 
 
Pheromances Perfume Lelaki No 1 di Kanada
 
Hanya RM60 sebotol pos
percuma ke seluruh Malaysia
 
 
 
 

Pheromiss Perfume Wanita No 1 di Kanada
 
Hanya RM60 sebotol
pos percuma ke seluruh Malaysia

 
 
 
EPM SUPER SERUM
 
⇨ Khasiat Dan KelebihanEPM SUPER SERUM "BESAR" "PANJANG"          
 
●Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar.          
 
●Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan.          
 
●Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras.          
 
●Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah.          
 
●Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama). Menjadikan zakar lebih anjal,          
 
●Membantu perjalanan darah pada zakar. Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lasak.          
 
●Meningkatkan nikmat hubungan seksual.          
 
●Meningkatkan kepekatan air mani (kualiti sperma)Meningkatkan kesuburan
 
 
Hanya RM100 satu
 
pos percuma ke seluruh Malaysia
 
Sebarang Pertanyaan Hubungi Firdaus 016-4650338
 
 
 
 

Ego Ring merupakan alatan yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.

 

 

Percaya atau tidak pancutan pra matang atau “cepat pancut” merupakan satu masalah besar dalam hubungan seksual suami isteri.

 

 

Tidak mahukah anda melihat isteri anda tersenyum kepuasan dan meminta seround lagi atas kehebatan anda diranjang?

 

 

Kelebihan Ego Ring

 

 

  • Ego Ring membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama).

 

  • Ego Ring memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum.
     
  • Ego Ring membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut berkali-kali.
     
  • Ego Ring memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali.
     
  • Ego Ring membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 5 “lekuk istimewa”
     
  • Ego Ring 100% selamat dan tiada kesan sampingan.
     
  • Ego Ring selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh.
 
 

Cara Guna Ego Ring

 

Buka dan pakai Ego Ring dipangkal kemaluan ketika tegang sebelum melakukan hubungan seks.
 

Jika ingin menggunakan kondom, pastikan sarungkan kondom dahulu, kemudian baru Ego Ring dipakai.
 

Pastikan Ego Ring betul-betul dipakai dipangkal zakar untuk kesan maksimum.
 
 
 

Vibrating Ring dicipta khas bagi merancakkan lagi hubungan suami isteri.

 

Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi, ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan yang maksimum bagi setiap wanita.

 

Dengan bahan silikon dari kualiti tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama, ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.

Gegaran yang terhasil mampu membuatkan pasangan suami isteri menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi.

 

Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas Vibrating Ring mampu mengaktifkan clitoris wanita,

 

sekali gus menciptakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

 

Selain itu Vibrating Ring menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi si suami.

 

Apakah ciri-ciri utama

 

Vibrating Ring?

 

Dicipta khas untuk melazatkan lagi hubungan suami isteri.
 
 
Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi.
 
 
Mangaktifkan clitoris wanita.
 
 
Mempercepatkan klimaks wanita.
 
 
Melambatkan ejakulasi agar tahan lebih lama.
 
 
Memaksimumkan eraksi agar lebih tegang.
 
 
Melambatkan proses ejakulasi melalui teori “tambat zakar”.
 
 

Bagaimana ia berfungsi?

 

Vibrating Ring akan disarung ke zakar yang menegang sehingga ke pangkal dengan muncung vibrator menghala ke depan.

 

Apabila vibrator di “on” setiap kali dayungan dilakukan muncung Vibrating Ring akan menyentuh clitoris yang dapat memberikan kenikmatan yang tak terhingga kepada wanita sekaligus mempercepatkan klimaks.

 

Nasihat daripada kami

Gunakan Vibrating Ring setiap kali ingin melakukan hubungan seks bagi memberi kenikmatan kepada isteri.
 

Sesuai untuk mereka yang selalu tewas awal agar mempercepatkan klimaks wanita.
 

Basuh dengan bersih apabila sudah digunakan bagi mengelakkan jangkitan.
 

Jadikannya sebagai hadiah istimewa untuk isteri anda. Dia pasti gembira (jangan terkejut kalau kami katakan pembeli yang paling ramai membeli produk ini dan kebanyakkan pembeli setia adalah wanita).
 

Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi, ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan yang maksimum bagi setiap pasangan.
 

Dengan bahan silikon dari kualiti tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama, ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.

 

Gegaran yang terhasil mampu membuatkan pasangan suami isteri menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi.

Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas Ring Vibrator mampu mengaktifkan clitoris wanita, sekali gus menciptakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

 

Selain itu Sensa Ring Vibrator menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi si suami.

 

Anda pasti menjadi pasangan yang paling bahagia dan puas dengan sensasi Sensa Ring Vibrator.

 

Harga hanya RM25 satu

untuk Ego Ring dan Vibrating Ring

Pos Percuma ke seluruh Malaysia

Nak whatsapp segera 016-4650338

 
 
 
 
 
 
Anda hanya perlu menyapu TOK AWANG SPRAY GEL dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan.
 
Hanya gunakan TOK AWANG SPRAY GEL sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu,
 
maka TOK AWANG SPRAY GEL tidak perlu digunakan.
 
Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yang anda hadapi.

TOK AWANG SPRAY GEL akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System.
 
Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan molekul melalui kulit.
 
Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin dan herba akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas,
 
tepat kepada sasarannya (saraf sensitif) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.
 

KESAN TOK AWANG SPRAY GEL PADA ANDA
 


TOK AWANG SPRAY GEL-TAHAN LEBIH LAMA (1 - 2 JAM)
 

TOK AWANG SPRAY GEL-MENIKMATI SEPENUHNYA KELAZATAN SEKS
 

TOK AWANG SPRAY GEL-MERASAI KEMUTAN ISTERI ANDA ORGASM
 

TOK AWANG SPRAY GEL-ANDA BEBAS MENUSUK MASUK KE DALAM FARAJ PELBAGAI ARAH MENGIKUT
 
KESUKAAN TANPA PERLU TERTAHAN-TAHAN
TOK AWANG SPRAY GEL-ISTERI MENCAPAI KLIMAKS SEHINGGA 3 KALI!
 


KELEBIHAN TOK AWANG SPRAY GEL
Setiap kali penggunaan/ sapuan TOK AWANG SPRAY GEL, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam.
 
Pengambilan TOK AWANG SPRAY GEL
 
sangat minima, TOK AWANG SPRAY GEL boleh digunakan sehingga 10-15 kali untuk setiap botol.
 

Tiada campuran gambir Sarawak & kimia.
 
100% herba terpilih.

Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan isteri anda.

Tiada bau, melekit atau berminyak.
 
Isteri anda tak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.

Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!
 

TOK AWANG SPRAY GEL ANTARA PRODUK VIRAL SEKRANG..

DAH TERJUAL 30000 UNIT DI PASARAN MALAYSIA...

APA YANG ANDA TUNGGU LAGI..DAPATKAN SEKARANG !!!!

KUALITI YANG AMAT MENGEJUTKAN!!!!!!!!!
 
 
 
Hanya RM50 sebotol
 
pos percuma seluruh Malaysia
Nak mai whatsapp saya segera 016-4650338
 
 
MACA SPRAY
 
 
Wieters® MACA adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terkenal, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang , MACA digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.
 

               Hanya RM60 sebotol pos percuma ke seluruh Malaysia

 

Wieters® MACA diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

Wieters® MACAdijual di Jepun dan di lebih 20 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang Wieters® MACA bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 10 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya mempertingkatkan kehidupan seksual mereka dengan bantuanWieters® MACA 

 

MACA SPRAY diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

 SOALAN YANG BIASA DITANYA maca spray

1. Siapakah golongan yang sesuai menggunakan maca spray ini?
Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pramatang (PE) semasa mengadakan hubungan seks.

2. Adakah maca spray selamat digunakan untuk oral seks?
Ya! maca spray adalah selamat untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan @ pewangi. Ini menjadikan maca spray sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.

3. Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?
maca spray direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan-bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.

 

4. Bagaimanakah maca spray ianya boleh dibandingkan dengan yang lain?
Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi, malah anda boleh mendapatkan kebaikan
lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda.

5. Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?
Tidak, maca spray adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta-merta.

6 Hasilnya KEPUASAN dan KONTROL!
Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan mengurang sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.
Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat maca spray ini ialah hanya dengan menyapukan maca spray pada zakar anda dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

CARA PENGGUNAAN
1) Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang zakar.
2) Cuci Zakar anda selepas mengadakan seks

JANGAN GUNA JIKA
1) Pasangan Anda Mengandung
2) Terdapat Luka Pada Zakar

Harga pasaran lebih RM75 sebotol

Tapi dengan saya
 
Hanya RM60 sebotol pos percuma ke seluruh Malaysia
 
Firdaus 016-4650338
No Maybank2u
157036581422
Mohd Firdaus Md Noor
 
 
Pherazone Perfume Lelaki
 
No.1 Di Pasaran Eropah
 
 
Italy,England,Perancis,German,Denmark,Finland,Sweden
dan Seluruh Eropah
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Jom Pherazone dengan saya
 
Perfume Lelaki No.1 di Eropah
 
Harga sebotol Pherazon hanya RM100 sahaja
Pos Percuma ke Seluruh Malaysia
 
Harga  Pherazone
di Pasaran Malaysia
RM120 sebotol
 
Boleh periksa google www.google.com
siapa peniaga internet jual Pherazone paling murah
dalam pasaran Malaysia
 
Dapatkan dengan saya hanya RM100 jimat RM20
 
Jaminan Wang dikembalikan
jika produk saya tidak berkesan
dan bukan original
 
Nak hubungi Whatsapp Telegram saya
016-4650338
 
 
Beauty Breast Pump
 
Pam Besarkan Payudara Dengan mudah
 

Beauty Breast Pump juga dikenali sebagai Pam Besarkan Payudara Automatik. Beauty Breast Pump ini amat istimewa buat wanita atau isteri yang ingin membesarkan payudara atau buah dada mereka khas buat pandangan suami yang tercinta. Ia merupakan peranti masa kini dan moden dalam usaha senaman untuk mencapai bentuk buahdada atau payudara yang menawan. Ia amat memudahkan, menjimatkan masa, hasil yang cepat dan berkesan, juga menjadikannya amat menyeronokkan untuk ANDA selalu menggunakan Beauty Breast Pump ini.

 

                                                              

 

 

Tahukah ANDA bahawa Kanser Payudara adalah pembunuh No #1 wanita di Malaysia?

 

 

 

Apakah tindakan ANDA untuk masalah itu?

Apakah yang sudah ANDA lakukan?

Apakah tindakan yang bakal ANDA lakukan?

 

Saya akan menerangkan bagaimana cara awal pengesanan Kanser Payudara & disamping itu anda boleh melakukan exercise untuk membesarkan, memontokan dan mencantikkan bentuk payudara anda. Pengesanan awal adalah lebih baik dalam segala hal. Jika ada berlaku sebarang bonjolan luarbiasa atau kesakitan luarbiasa semasa menggunakan pam pembesar payudara ini. ANDA mungkin dapat merawatnya awal sebelum parah

Teruskan pembacaan ANDA di bawah ini….

 

                                                             

 

Keluhan-Keluhan Kaum Wanita

  • Kecewa dengan produk pembesaran payudara yang kurang berkesan?
  • Kecewa dengan pam besarkan payudara yang mudah rosak?
  • Kecewa dengan pam manual yang menyusahkan untuk digunakan?
  • Bimbang dengan pelbagai produk herba pembesaran payudara yang palsu dan tiruan?
  • Takut terbeli herba yang tiruan bagi tujuan membesarkan payudara?

 

Masalah-Masalah Kaum Wanita

  • Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam!
  • Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan!
  • Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan!
  • Payudara makin melendut selepas menyusukan anak!
  • Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari!

 

Apa nak buat ni…? Malunya aku…?

Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…?

Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni…?

Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?

Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…?

Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?

 

 

ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini

 

 

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan Beauty Breast Pump unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Beauty Breast Pump mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

 

                                                        

 

 

“Payudara ( buah dada ) mestilah WOW…MANTAP!!” barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda.

Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

 

                          Harga Breast Beauty Pump

                    Di pasaran Malaysia ialah RM200 satu

                         Tapi dengan Rahsia Firdaus

                      Hanya RM150

 

                                                                          satu Pos Percuma

                                Ke Seluruh Malaysia

                       Nak mai whatsapp 016-4650338

 
 
 
Waterbuddy Pump
 
 

Pam Pembesaran Zakar Menggunakan
Teknologi Sedutan Udara Tekanan Air
 
Waterbuddy memberikan kesan dan pengalaman kepada ANDA
tidak sama seperti pam-pam pembesaran zakar
yang pernah anda gunakan dulu-dulu.
Amat berbeza dan merupakan pengalaman yang unik!

 
 

Pesanlah sekarang & berbahagialah dengan Waterbuddy untuk ANDA

mendapatkan lebih stamina seks dan saiz zakar anda membesar hanya ketika anda MANDI !!

 

 

         Waterbuddy ;

 

Memanjangkan zakar lebih dari 3 inci dengan mudah
 
Menambah diameter saiz zakar dengan mudah

Meningkatkan keyakinan diri

Menambah stamina seks lelaki

Melancarkan perjalanan darah

MERAWAT MATI PUCUK

Pancutan mani lebih puas!

Merawat pancutan pra-matang

Menyelesaikan masalah zakar bengkok

Membesarkan kepala zakar ANDA

Baik untuk pesakit Peyronie
 

Harga di pasaran dari RM300 satu unit
tapi dengan saya
 
Paling murah di Pasaran Malaysia
 
hanya RM170 satu unit
 
Pos percuma ke seluruh Malaysia
whatsapp telegram segera 016-4650338
 
DAPATKAN SEGERA!!!
 
 

Bathmate Hydromax X30 Xtreme adalah revolusi pam zakar yang terbaru .

Bathmate Hydromax X30 Xtreme mempunyai saiz yang sama dengan

Hydromax X30 di pasaran dan hanya terdapat dalam warna jernih sahaja.

 
 
Perbezaan BESAR dengan Hydromax Xtreme yang baru ini adalah ianya mempunyai kuasa pam yang lebih dan memberikan hasil yang sangat luarbiasa.
 

Dengan penambahan pam tangan dan hos ia bermakna kuasa  mampatan pada pangkal paha yang tidak lagi perlu. Ini memudahkan tugas anda untuk mengepam dan

memaksimumkan kuasa pam Xtreme X30 dengan lebih efektif.

Jika anda benar-benar inginkan zakar yang besar dan panjang dengan segera,

Hydromax X30 Xtreme adalah pam zakar yang amat anda perlu dapatkan SEKARANG!!!

Pakej Hydromax X30 Extreme:

Hydromax Xtreme Hydro Pump
Pam Bebola dan Hos
Tuala Hydromax
Beg Berkualiti Tinggi yang besar
Berus Pembersihan
Tali Pancuran
Alat Pengukur
Cecair Hydromax  (not include)
Kunci Mangga Keselamatan
                                                        

 

Hydromx Xtreme X30  VS Pam Zakar Yang Lain

Menggunakan bebola pam genggaman tangan direka khas untuk membuang air sepenuhnya, dengan  rekaan tiub yang unikdan lebar tambahan

yang membolehkan proses pembersihan lebih mudah dan dapat menghalang pembentukan angin  di dalam injap.

Adakah Hydromax Xtreme X30 lebih bagus berbanding Bathmate Hercules & Hydromax Pam yang lain?                                      

Ya, Hydromax Xtreme X30 lebih berkuasa dan lebih kuat. Versi semua pamHydromax yang terdahulu mempunyai kuasa 30% lebih kuat daripada Hercules dan

Hydromax Xtreme X30 memberikan anda ke tahap yang lebih bagus lagi.  Hydromax Xtreme X30 berupaya untuk meningkatkan saiz lilitan dan kepanjangan zakar  sehingga 40%!!!

 Harga Hydromax Xtreme X30 bagi pasaran Malaysia

ialah RM500 satu

tapi dengan saya

hanya RM400 satu pos percuma

ke seluruh Malaysia

Nak whatsapp saya segera 016-4650338

 

Pro Extender V3

 

ProExtender V3 adalah alat tambah saiz zakar lelaki yang terbaru di pasaran.

Pro Extender V3
Pro Extender merupakan alat perubatan yang diletakkan pada luaran zakar,ia mengenakan daya tarikan secara beransur-ansur pada zakar .Beratus pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Pro Extender

 

Pro Extender terdiri daripada cincin plastik asas, dua aci logam dengan sokongan plastik atas dengan band silikon.
Keping plastik dibuat POM (bahan sintetik yang tidak terjejas oleh cecair dan mudah terbakar seperti alkohol).
Band ini daripada silikon gred perubatan. Aci logam Pro Extender diperbuat daripada aluminium iaitu keluli tahan karat
 

 

 PRO EXTENDER TERBUKTI

-menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
-menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata.Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
-meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
-membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
-membantu anda dan menjimatkan ribuan ringgit daripada pembedahan zakar.

 


 
ProExtender ini menggunakan teknik semulajadi yang memberi kesan yang kekal sebagai contoh ia akan memanjangkan zakar anda dan menambah kelebaran zakal anda.
 
Banyak produk-produk lain yang menyatakan keberkesanan tapi ProExtender adalah berbeza.
 
Anda akan dapat melihat perbezaan dengan mengunakan ProExtender antaranye pada masa yang singkat dapat memanjangkan zakar anda dan menambah kelebaran zakal anda dan juga anda tidak perlu lagi menghabiskan tenaga dengan menggunakan produk-produk yang berasas pil, pam dan urutan
 
 
ProExtender adalah salah satu alat senaman yang meningkatkan keupayaan suami dalam melayari bahtera rumah tangga bersama isteri tercinta
 
 
Harga di pasaran RM140 satu tapi dengan saya
Hanya RM100 seunit
pos percuma ke seluruh Malaysia
Dapatkan satu dengan saya whatsapp telegram 016-4650338
 
 
LOve Coach Vagina
Merapatkan Faraj
seperti anak dara
 
 
”Love Coach” produk tradisional wanita Jepun ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih. Ianya dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Jepun yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
 
 

Khasiat utama Love Coach ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

 
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.
 
 
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person
 
CARA-CARA MENGUNAKAN LOVE COACH

 

Masukkan kedalam faraj hanya tidak lebih dari 2 minit sahaja. Jika ingin bersama, gunakan 30 minit ke 1 jam sebelum melakukan hubungan badan.

 

(Wanita yang mengandung dilarang mengunakan Love Coach - Dikuatiri sukar untuk melahirkan anak secara biasa).

 

1.  BAGI TUJUAN PERSETUBUHAN
 
Dalam kedudukan mencangkung, masukkan Love Coach ke dalam lubang Faraj secara perlahan-lahan (untuk masukkan, jika perlu dipusing-pusingkan).  Masukkan sehingga 2/3 dari panjang Love Coach.
 

Sewaktu Love Coach berada didalam lubang Faraj, sentiasalah melakukan senaman kemutan.  Setelah cukup 2 minit, cabut perlahan-lahan.
 

Bersihkan Love dengan air bersih.  Jangan di cuci dengan sabun atau apa-apa bahan pembersihan.
 

Bahagian dalaman faraj tidak perlulah dicuci, memadailah bahagian luarannya sahaja. 
 

Biarkan Love benar-benar kering sebelum ditutup ke dalam bekas untuk kegunaan akan datang.
 
 

lihatlahh...hasilnyaa... Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah...dan percayalahhh!!!!!
 

2.    BAGI TUJUAN MERAWAT/MEMULIHKAN MASALAH KEPUTIHAN
 

Gunakan Love Coach ini sehari 2 kali iaitu diwaktu pagi dan di waktu malam sebelum tidur.
 
 
 
AMARAN : HANYA UNTUK KEGUNAAN PASANGAN SUAMI ISTERI SAHAJA
 
 
Harga LOve Coach Vagina
 
di Pasaran Malaysia
 
ialah RM150 satu
 
tapi dengan rahsia firdaus
 
Hanya RM100 satu Pos Percuma
 
 
nak whatsapp segera 016-4650338
 
 
 
 
 
 
ORG RUMAH SENYUM SAMPAI KE
 
TELINGA BRO!!
 
 
Itu respon terbaik yang saya terima
 
baru-baru ni.
 
 
Whatsapp 'TOP' ke 016-4650338
 
sekarang!!
 
 
Bro kunyah pagi sebiji dan petang atau
 
malam sebiji.
 
 
Mudah jee.
 
Takde sapu atau nak bancuh bagai.
 
 
Macam gula-gula perasa Mocha bro!!
 
 
Sedap dan terbaik!!
 
 
Ada yang cepat ada yang ambil masa sikit.
 
 
Tapi
 
 
Jaminan saya seawal 7 hari...yea 7
 
hari...!!!!!!!!
 
 
 
Ok..macam mana nk dapatkan?
 
 
Whatsapp 'TOP' ke 016-4650338
 
 
Whatsapp 'TOP' ke 016-4650338
 
 
 
 
 
Ada PROMOSI Sekarang ni. Kita bagi
 
Harga Diskaun
 
 
Hujung Tahun!! Tak berapa hari dah ni bro!!
 
 
Harga Asal RM160. Lepas diskaun =====>>
 
 
RM150 je Bro!!! Kos Poslaju kita bagi FREE
 
juga bro!!
 
 
Malas nak Pos?? Nak COD? Boleh bro!!
 
 
COD Ampang. Cakap je kat mane asalkan
 
Ampang kita
 
boleh COD!!!
 
 
 
Malas nak whatsapp pulak? Tinggalkan no
 
phone bro di
 
 
ruangan Komen. sy whatsapp sepantas
 
kilat. Tp kalau
 
 
ada awek curi no phone bro sy tak
 
tanggung...he he he.
 
 
Mintak kerjasama jgn komen pm..kang nt
 
bang jib
 
 
datang kite jugak yg susah...he he he
 
 
 
Whatsapp 'TOP' ke 016-4650338
 
 
 
 
 
 
X-Men Vacuum Penis Pump adalah
 
produk menambah saiz zakar paling laris jualannya.

Harga X-Men Pump,Pam Besarkan Zakar di pasaran Malaysia
 
hanya RM170 satu

Tapi dengan saya

Hanya RM150 satu pos percuma
 
ke seluruh Malaysia
 

Nak mai whatsapp saya 016-4
650338



Kelebihan ketara yang ada pada pam ini adalah ianya
 
mempunyai paparan petunjuk meter yang membolehkan
 
anda melihat tekanan udara tepat semasa proses
 
penggunaan produk ini.
 
 
 
 
 
Oleh itu anda dapat mengulangi
 
proses mengepam zakar dengan bacaan tekanan udara
 
yang tepat pada bila-bila masa yang anda suka.
 


X-Men Penis Pump ini juga mempunyai saiz balang
 
silider yang besar supaya anda dapat mengubah saiz
 

zakar anda kepada saiz yang maksimum seperti saiz
 
orang barat.
 
 
 
 
KESAN PENGGUNAAN PAM IALAH
 

Menambah Saiz Diameter Zakar
 

Memanjangkan Saiz Zakar
 

Menambah Ereksi Zakar
 

Meluruskan Zakar yang bengkok
 
 
 

 
 
Semenax
 

Produk terbaik dunia untuk menambah air mani

(SPERM)
lebih banyak dan
lebih pekat secara semulajadi
 

Semenax adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, Semenax adalah jawapan buat anda.


 

 

Khasiat Semenax

  • Air mani lebih banyak setiap kali anda pancut a.k.a klimaks.
  • Air mani lebih berkualiti.
  • Rasai ketegangan zakar yang lebih hebat, mantap dan bertenaga.
  • Jadi jantan hebat dengan pancutan yang lebih deras.

Secara umumnya Semenax merupakan produk herba yang patut anda ambil jika anda ingin membaiki kualiti air mani anda.

Kandungan Herba Semenax

Swedish Flower Bunga Swedish telah terbukti memberi kebaikkan pada kesihatan prostat. Bunga Swedish mampu mengurangkan tekanan pada prostat(zakar) sekaligus membolehkannya berkerja dengan lebih efisyen.Bunga Swedish juga membantu badan lelaki menghasilkan lebih banyak air mani dan sperma.

L-Arginine HCL Kajian menunjukkan sperma dan air mani bertambah, kesuburan juga semakin baik selepas mengambil L-Arginine HCL.

L-Lysine Kajian menunjukkan asid amino ini bersama zinc mampu menambah sperma yang dihasilkan, merangsang penghasilan hormon testosterone dan meningkatkan kualiti sperma.

Epimedium Sagittatum Dikenali sebagai horny goat weed, herba ini menambah stamina seksual lelaki dan meningkatkan paras hormon testosterone lelaki.

Zinc Oxide Terbukti mampu menambah sperma lelaki sebanyak 80% – 200%.

L-Carnitine Asid amino ini banyak dijumpai dalam sperma yang sihat.

Catuaba Bark Herba dari Brazil yang mampu menguatkan stamina seks lelaki.

Pumpkin Seed Baik untuk kesihatan prostat dan hormon lelaki.

Maca Herba lagenda ni Amerika Selatan. Khusus menambah tenaga dan stamina seks.

Vitamin E Vitamin khusus untuk kesihatan zakar lelaki.

Pine Bark Mampu meningkatkan keupayaan badan untuk menghasilakn nitric oxide, bahan yang terbabit dalam respon seksual lelaki. Ia mungkin juga berguna mengubati masalah mati pucuk.

Muira Puama Herba dari Brazil terkenal dalam membantu mengubati masalah mati pucuk, menambah stamina seks dan sebagai pengalak seks.

Hawthorne Mengandungi antioksidan yang berkuasa dan bioflavonoids asli yang menyokong sistem kardiovaskular.

Cranberry Mengurangkan jangkitan dalam sistem urine lelaki.

Tribulus Terrestris Meningkatkan keupayaan badan menghasilkan hormon testisterone sehingga 30%.

Avena Sativ Herba yang digunakan secara tradisional untuk tenaga,minda,semangat dan badan manusia.

Sarsaparilla Herba untuk kesuburan, masalah kencing dan kelemahan seks.

 

Soalan Lazim Semenax

Adalah semenax hanya untuk lelaki yang ada masalah kesuburan sahaja?

Semenax memang membantu kesuburan lelaki tetapi mereka yang ingin menambah air mani dan kekuatan pancutan air mani juga digalakkan mengambilnya.

Kenapa pancutan yang banyak memberikan klimaks yang lebih bagus?

Dengan penghasilan air mani yang banyak, zakar anda harus bekerja dengan lebih kuat dan mengambil masa yang lama untuk “selesai” jadi klimaks lebih panjang dan kuat.

 

Apa kebaikkan lain Semenax?

Selain menambah kandungan sperma, air mani dan meningkatkan kesuburan, Semenax juga meningkatkan fungsi organ seks lelaki disamping meningkatkan keinginan seks lelaki. Ramai lelaki juga memberitahu kami bahawa ereksi mereka lebih kuat dan teguh selepas mengamalkan Semenax.

Kenapa tak ambil je Viagra?

Viagra tidak menambah air mani dan kesuburan lelaki. Viagra adalah ubat berasaskan dadah makmal yang mana mempunyai kesan sampingan. Semenax pula 100% dari herba, tiada kesan sampingan. Siapa saja boleh amalkan Semenax.

Berapa lama nak nampak kesan selepas ambil Semenax?

Ada beberapa lelaki yang mula nampak kesan selepas 7 hari mengamalkan Semenax.Majoriti lelaki akan nampak kesan dalam masa 30 hari pengambilan. Ini adalah produk herba 100% jadi kami galakkan anda meneruskan pengambilan untuk 3 bulan untuk hasil yang hebat.

Ada kesan sampingan kegunaan Semenax?

Tiada kesan sampingan. 100% herba.

Harga di pasaran RM200 sebotol semenax
tapi dengan saya
Hanya RM170 sebotol semenax
pos percuma ke seluruh Malaysia
Dapatkan satu dengan saya
whatsapp telegram
016-4650338
 
 
 

                    Mengapa pil Extenze

                    dianggap pil no 1 untuk lelaki

Pil Extenze kini menjadi pil no 1 didunia yang digilai oleh lelaki. Kenapa ini terjadi? Bukan sahaja orang biasa sahaja yang menggilainya bahkan ahli sukan yang terkenal dalam bidang mereka pun menggilai pil extenze. Jawapannya sungguh mudah . Pil extenze ini ini sungguh mujarab dan berkesan.


 

Pil extenze mengadungi lebih daripada 20 ramuan yang begitu mewah dan terdiri daripada herba yang boleh dipercayai dan sudah terbukti berkesan kepada pengamalnya. Hanya satu biji sehari sudah mencukupi dan anda tidak perlu mengambil melebihi 1 biji kerana dengan hanya 1 biji sahaja sudah mencukupi. Mengapa extenze begitu berkesan. Mari kita kaji kandungan pil extenze ini.

 

Lihat sahaja kandungan herba dalam extenze, semua herba tersebut baik untuk kesihatan alat kelakian dan memang sudah terbukti berkesan dan bebas kesan sampingan. Extenze diformulasi daripada herba tulen 100% dan tidak menggunakan sebarang bahan kimia yang akan membuat kita menghadapi kesan sampingan di kemudian hari .

Apakah kelebihan dan manfaat menggunakan Pil Extenze?


Pil ExtenZe menjadikan zakar lelaki lebih besar dan panjang 

 

Pil Extenze memberikan kepuasan seks yang lebih hebat dan diperbuat dari bahan semulajadi yang cipta khas; menyebabkan pasangan anda mencapai tahap kepuasan yang tak terhingga.

 

Mati pucuk ini boleh dibantu secara semulajadi dengan menggunakan pil Extenze

 

Extenze adalah ekstrak herba yang kaya dengan bahan yang dipanggil tribistol. Trbistol ini telah dibuktikan secara saintifik untuk meningkatkan tahap "hormon lutenizing". Hormon ini telah dikaitkan untuk meningkatkan tahap testosteron dalam aliran darah lelaki.

 

Tribistol telah digunakan dalam Perubatan Tradisional Cina (TCM) untuk beratus-ratus tahun dahulu bagi merawat pelbagai isu-isu yang berkaitan dengan prestasi seperti ereksi tidak cukup mantap atau kekurangan libido.

 

Dengan ekstrak herba secara tradisional dan kajian yang dilakukan oleh institusi profesional, ExtenZe berupaya menyuburkan sistem peredaran pelvik untuk menjana peningkatan aliran darah ke zakar. Ini akan menyebabkan zakar anda akan lebih keras dan akan berlaku peningkatan saiz zakar secara semulajadi.

 

Jika anda ingin mempunyai libido terbaik, gunakan Extenze. Herba yang terdapat dalam extenze seperti Ginkgo Biloba yang direka khas oleh bahan semula jadi untuk meningkatkan stamina seseorang lelaki.

 

Extenze telah dicipta untuk membantu seorang lelaki mencapai ereksi yang lebih besar, lebih kukuh dan lebih tahan lama.Extenze diperbuat daripada campuran semula jadi 17 herba terpilih.

 

Menambah stamina lelaki

Harga di pasaran RM200 seunit Extenze
tapi dengan saya
Hanya RM170 seunit Extenze
pos percuma ke seluruh Malaysia
Dapatkan satu dengan saya
whatsapp telegram
016-4650338
 

 
EPM CAPSULE
 
GOLD PREMIUM
 
ENERGY POWER MEN - EPM Capsule

ENERGY POWER MEN (EPM CAPSULE)

New upgraded formula with catuaba powder

More POWER
More HARD
More SIZE
 

5 herba ajaib di dunia bergabung dalam satu produk terhebat.

 

EPM ORIGINAL CAPSULE FORMULATED DARI SWISS PACKAGING DI MALAYSIA.

 

5 fungsi untuk Zakar lelaki | BESAR | PANJANG | KERAS | BANYAK AIR MANI | SUBUR |

 

EPM CAPSULE adalah makanan tambahan yang membantu melancarkan peredaran darah, membesar, memanjang dan menguatkan otot zakar secara semulajadi. 100% SELAMAT.

 
EPM CAPSULE penyelesaian kepada MASALAH ANDA:
  •  LEMAH & CEPAT PANCUT
  •  LEMBIK & TIDAK KERAS
  •  CEPAT LETIH
  •  TAK TAHAN LAMA
  •  KECIL & PENDEK
 
EPM ORIGINAL CAPSULE adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. 
 

Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, EPM Capsule adalah jawapan buat anda.

Kelebihan Energy Power Men (EPM Capsule):
  • Membesarkan saiz zakar
  • Memanjangkan zakar
  • Menambah kuantiti dan kualiti air mani
  • Air mani/sperma subur, berpotensi untuk isteri hamil.
  • Menambah ketegangan zakar.
  • Menjadikan zakar anda bertambah keras seperti kayu.
  • Merawat zakar bermasalah
  • Merawat masalah cepat pancut dan tak tahan lama.
  • Mencegah penyakit Kardiovaskular.
  • Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan.
  • Mengatasi masalah mati pucuk, dingin seks & lemah tenaga batin.
  • Menjadikan anda Lelaki Hebat ketika 'beraksi', sihat & bertenaga.
  • Menghilangkan stress
  • Sesuai sebagai ubat diabetes/gout
  • Sesuai untuk kaki gym /bodybuilder
  • Mencerahkan mata bagi yang memandu seperti pemandu lori/teksi.

TAHUKAH ANDA EPM CAPSULE:
  •  MENINGKATKAN STAMINA & KEINGINAN SEKS
  •  MEMBESAR & MEMANJANGKAN ZAKAR
  •  MENGUATKAN OTOT-OTOT ZAKAR
  •  MENCEGAH EJAKULASI PRAMATANG (PANCUT AWAL)
  •  MENYEMBUHKAN MATI PUCUK (ED)
  •  MENAMBAH KEPEKATAN AIR MANI (SPERMA)
  •  MEMBUAT PANCUTAN LEBIH KUAT
  •  MEMBAIKI PEREDARAN DARAH.
EPM Capsule merupakan produk yang dinantikan dan berupaya menewaskan kehebatan Produk jenama lain 20 kali lebih power dari itu. 
Yang best mengenai EPM Capsule ni adalah kesan nya boleh dirasai dengan hanya 1 capsule.
PENGAMBILAN 1 KAPSUL, BERKESAN SELAMA 168 JAM.

Keistimewaan EPM CAPSULE
  •  Meningkatkan Tenaga Diranjang.
  •  Meningkatkan Pengeluaran Air Mani.
  •  Mengatasi masalah Sperma tidak Subur
  •  Dapat Membesarkan dan Panjangkan Zakar.
  •  Kepada lelaki yang ada masalah Sakit Pinggang.
  •  Kepada yang kuat Bersukan.
  •  Sesuai bagi yang bermasaalah Gout, Kencing Manis, Darah Tinggi.
  •  

 

 
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN EPM CAPSULE;
EPM Capsule (new upgraded formula with catuaba powder)

30x kali Lebih Power
  • SETIAP KAPSUL MENGANDUNGI EKTRAK
    CATUABA POWDER
    EURYCOMA LONGIFOLIO,
    GINGKO BILOBA,
    TRIBULUS TERRISTRIS,
    BUTEA SUPERBA DAN
    SMILAX TIDAK MELEBIHI 500MG 
 
 
KEPADA SIAPA KAMI SYORKAN AMBIL EPM CAPSULE
  • kepada lelaki yang ada masalah SPERMA tak Subur.
  • kepada lelaki yang ada masalah KENCING Manis.
  • kepada lelaki yang CEPAT Tewas sebelum waktunya.
  • kepada lelaki yang SAIZ Zakar kecil.
  • kepada lelaki yang KUAT Bersukan dan Ahli Gym
  • kepada lelaki yang ada masalah SAKIT Belakang
  • kepada lelaki yang masih bernafsu, tetapi TIADA Kudrat
  • kepada lelaki yang bawa Lori/Teksi,
Bagi lelaki yang inginkan sperma yang berkualiti, EPM CAPSULE la jawapannya.EPM CAPSULE juga di cadangkan bagi pasangan suami isteri yang belum dapat anak walaupun kahwin dah lama.
Secara umumnya EPM CAPSULE merupakan produk herba yang patut anda ambil jika anda ingin membaiki kualiti air mani anda. Air mani lebih berkualiti.
KESAN PALING UTAMA MENGAMBIL EPM CAPSULE :-
Keras Maksimum 20x Ganda.
Nyata Berbeza Setelah Mengambil Sebiji Sehari.
  •  Zakar JADI Keras
  •  Zakar JADI Besar
  •  Zakar JADI Panjang
  •  Lambat Pancut/Tahan Lama
  •  Sperma Subur/Potensi Isteri Hamil
  •  Air Mani banyak
  •  Merawat Diabetes/Gout
  •  Hilangkan Stress
  •  Untuk Ahli GYM/Bodybuilder
  •  Untuk Para Pemandu/Lori/Teksi
  •  Cerahkan mata
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
  • Untuk tambah saiz zakar, Ambil 1 biji sehari selepas makan malam setiap hari.
  • Untuk tingkatkan Stamina Seks, Ambil 1 biji, 2-3 jam sebelum "bersama".
  • Jangan ambil lebih dari 2 kapsul sehari.
TIPS:
Minum banyak air kosong kerana badan anda akan merasa sedikit panas disebabkan herba-herba diatas, tetapi jangan risau, tidak ada apa-apa kesan sampingan
Jika anda rasa kurang selesa, minum air masak dengan kuantiti yang lebih.

Selepas Mengamalkan Produk Ini, Pihak Kami Yakin Prestasi Anda Akan Meningkat. Terbukti Berkesan 100% Natural Product Gabungan Herba Terbaik Dunia.
 
 
 

Harga di pasaran RM350 sebotol
EPM CAPSULE
 
GOLD PREMIUM
tapi dengan saya
Hanya RM300 sebotol
EPM CAPSULE
GOLD PREMIUM
pos percuma ke seluruh Malaysia
Dapatkan satu dengan saya
whatsapp telegram
016-4650338
 
 
Apa itu TOPMAN 3?

Ubat Kuat Untuk Lelaki - Sebiji Pil Tahan Selama 7 hari
Di Ambil 15-30 minit sebelum seks untuk kesan maksima
Selamat digunakan oleh pengidap kencing manis & sakit jantung

Harga Topman3 di pasaran Malaysia RM100 seunit tapi
dengan saya hanya RM80 seunit Pos Percuma ke Seluruh Malaysia

Nak jom whatsapp saya segera 016-4650338
                   
 
Kebaikan :-
1. Menambah pengeluaran hormon semulajadi
2. Memanjangkan masa ereksi
3. Melancarkan perjalanan darah
4. Menambah air mani
5. Menambah size dan panjang zakar dalam jangka masa panjang
6. Menambah kayakinan diri di ranjang
7. Menghapuskan sakit pinggang & sakit belakang
8. Menambah keharmonian dan kebahagian dalam hubungan

WARNING : JANGAN AMBIL LEBIH DARI SEBIJI KAPSUL DALAM MASA 24 JAM!!!!

Masalah-masalah yang anda mahu atasi:

-Mati Pucuk
-Ejakulasi Pramatang
-Ereksi Tak Cukup Keras/Tegang
-Lemah Nafsu Seks
-Cepat Layu/Tewas
-Sperma Cair
-Zakar Tak Cukup Besar
-Zakar Tak Cukup Panjang
 

Topman 3 pil sangat berkesan untuk menyelesaikan masalah-masalah di atas dan membantu anda mengatasi saat-saat sukar ketika bersama isteri tersayang.
 
 
Pill Herba yang paling kuat dan berkesan untuk Lelaki

-Lebih kuat daripada Viagra, cialis …
-Zakar akan menjadi lebih besar dan panjang selepas mengambil 10 pill sahaja (ambil 1 pil tiap-tiap hari).
-Selepas ejakulasi, zakar masih lagi tegang- anda masih mampu untuk meneruskan.
-Selamat, kandungan 100% herba.
-Berkesan dalam 10-15 minit dan tahan selama 168 jam.
-Boleh diambil dengan minuman keras.
-Nafsu Sek Bertambah Kuat.
-Mampu Bertahan Lama.
-Ereksi Cukup Tegang dan sebagainya.

Kandungan:

Aweto
Peru gingseng
Eurycoma Lonifolia Jack
Bompound-B-2 Epimedium Saggitatum Acetate
Desi Tribulus
Tongkat Ali
Nicotinate
L-Arginine (HCL)
Herbal plant Essences

Cara: 1 pill 15 minit sebelum melakukan seks.
(Setengah pil pun berkesan)

Untuk mendapat zakar yang besar dan panjang, ambil 1 pil tiap-tiap hari.
Untuk kegunaan biasa, ambil 1 pil jika perlu sahaja.

Amaran: Jika zakar selalu tegang, minum lah air suam atau air sejuk untuk melegakan.

 
 
 

LIBIDO-Gel menggunakan bahan semulajadi

yang telah digunakan turun temurun untuk

membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki.

 

 

 

 

LIBIDO-Gel menggunakan Air Suling, Pati Akar Cengkih, Herba dari Turkey & Mesir dan Daun Lidah Buaya dan pelbagai herba di dalam formula yang telah terbukti berkesan secara klinikal:

 

 

 

 

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO Gel.

 

Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

 

 

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar-benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

 

 

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu LIBIDO Gel lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan-kesan berikut pada jangka panjang…

 

 

Harga di pasaran dari RM80 tapi dengan saya
 
Sebotol Libido Gel hanya
 
RM60 sahaja
 
No akaun maybank 157036581422 Mohd Firdaus
 
dan sms alamat anda ke 016-4650338.
 

Nak try

Pam Zakar

No 1 Jepun

 

Energy Power Pump

 

 

ENERGY POWER PUMP MADE IN JAPAN

 

 

80% LEBIH BERKUASA SEDUTAN

AUTOMATIK SEPENUHNYA

CAJ SEMULA MENGGUNAKAN USB CABLE

BUILT IN BATTERY

1 TAHUN WARRANTY (PUMP MOTOR)

 

 

Hanya RM190 seunit dengan saya

harga pasaran lebih RM200

( Boleh search google untuk bukti)

whatsapp telegram saya segera 016-4650338

 

 

KELEBIHAN GROW XL
_____________________

1) Mengatasi masalah kurang keras pada zakar

2) Masalah pancutan terlalu awal

3) Mengatasi masalah kurang nikmat ketika pancutan

4) Boleh memanjang dan membesarkan zakar anda


5) Menambah kepekatan air mani dan membanyakkan kuantitinya

6) Melancarkan perjalanan darah di tubuh badan, terutama ke zakar

7) Membantu menghilangkan segala toksik-toksik dan membina otot-otot anda.

8) Merawat sel-sel zakar yang telah mati,dan digantikan dengan yang baru

9) Memberi tenaga booster untuk kerja-kerja seharian,bersukan dan lain-lain

10) Mengatasi juga masalah kencing tidak lawas

"ISTERI SENYUM SENTIASA, HUBUNGAN INTIM KINI SEMAKIN
JELAS"
                       
10 AKSI KAMATSUTRA KINI MILIK ANDA!!

Testimoni Pelanggan Grow XL

 

 

Harga di Pasaran Sebotol GROW XL adalah

dari RM300 hingga RM330 sebotol

 

tapi dengan saya hanya

 

RM250 sebotol GROW XL Pos percuma ke seluruh Malaysia

 

whatsapp telegram saya segera 016-4650338

untuk dapatkan sebotol Grow XL

 

                          

                       BLACK OIL XL PREMIUM .

                                 Besar. Keras. Panjang. Berurat.

                                        Kesan serta merta

                                     


                        Hanya RM150

                                    sebotol pos percuma

                                           ke Seluruh Malaysia

                                                Nak cuba 

                            sila hubungi saya segera 016-4650338

 
 
 
 
PACAK LANGIT PEARL PLUS

Adakah anda cepat tewas?
Ketika bersama, anda gagal mengekalkan ketegangan?
Isteri tidak puas?


Jangan risau, kami menawarkan produk berikut sebagai jalan penyelesaiannya! Insya Allah

Harga Pacak Langit Pearl Plus bagi pasaran Malaysia ialah RM60 sebotol
Tapi dengan saya
Hanya RM50 Sebotol Pos Percuma ke Seluruh Malaysia
Nak Mai whatsapp 016-4650338




Isteri pasti sukakan suaminya tahan lama !!

Satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA - hanya dengan sebiji sehari mutiara Pacak Langit Pearl Plus- 100% asli tanpa sebarang bahan kimia. Ianya sesuai bagi zakar tidak kuat, tegang dan gagal tahan lama. Pacak Langit Pearl Plus dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada bila-bila masa yang anda mahu!


Khasiat Kapsul Pacak Langit Pearl Plus

Merawat kegagalan ereksi

Merawat pancutan pramatang

Meningkatkan libido

Meningkatkan pengeluaran air mani

Memanjangkan tempoh ereksi

Merawat masalah prostat

Membersihkan buah pinggang

Meningkatkan tenaga dan stamina



Tidak Pasti Jika Anda Memerlukan Kapsul Pacak Langit Pearl Plus?

Ketahui sekiranya anda ada mengalami tanda - tanda (simptom) masalah ereksi:
Menghadapi kesukaran untuk mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur.
Ketegangan tidak penuh atau tidak betul-betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.
Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri
Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan.


Mengapakah masalah ereksi boleh terjadi?

Masalah ereksi boleh berlaku kepada sesiapa sahaja tanpa mengira usia. Sama ada anda berusia 20'an ataupun 60'an, ianya boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Namun begitu apakah menyebabkan berlakunya keadaan ini?
Masalah ereksi boleh terjadi dari akibat kesan fisiologi atau psikologi


Kesan Fisiologi
Apakah yang anda makan sepanjang hari? Kemungkinan besar anda bersarapan dengan Nasi Lemak atau Roti Canai, makan nasi tengahari dengan ikan/ayam kari atau goreng dan makan malam juga dengan nasi dengan makanan berkuah atau goreng. Seperti yang dapat anda lihat, hampir setiap waktu makanan kita pasti mengandungi lemak dan kolestrol yang tinggi. Apakah kesan pemakanan seperti ini pada kesihatan seksual kita? Tahun demi tahun, lemak dan kolestrol ini akan membina di dalam tubuh badan mengakibatkan pengaliran darah yang tidak lancar.
KETEGANGAN PENUH hanya boleh dicapai sekiranya darah dapat mengalir kedalam organ zakar tanpa halangan dan ianya kekal di dalam organ zakar. Kolestrol yang tinggi menghalang pengaliran darah yang optimum dan akhirnya mengakibatkan kesukaran untuk mendapatkan ketegangan yang sempurna.


Kesan Psikologi
Dalam keadaan dunia yang semakin pantas dan semua orang berlumba - lumba untuk mengejar kemewahan hidup, ramai yang tidak dapat menumpukan perhatian kepada kehidupan keluarga. Tekanan hidup yang tinggi juga membawa kesan kepada masalah ereksi.


Bagaimana Kapsul Pacak Langit Pearl Plus Boleh Membantu?
 
Pacak Langit Pearl Plus dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik bukan sahaja untuk memberikan ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual anda agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari.
Pacak Langit Pearl Plus BUKAN HANYA untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual anda.
Herba ramuan Pacak Langit Pearl Plus akan membantu mengembangkan salur darah di bahagian zakar anda untuk membantu meningkatkan pengaliran darah dan mengekalkannya di bahagian zakar untuk mencapai ketegangan maksima.
Kesemua perubahan yang akan anda alami setelah menggunakan Pacak Langit Pearl Plus akan berlaku secara semulajadi tanpa seolah - olah anda TIDAK memakan apa - apa ubat! Anda akan merasai seperti ianya berlaku dengan SENDIRI tanpa sebarang bantuan!!


ATURAN PEMAKANAN PACAK LANGIT PEARL PLUS

Bagi penggunaan normal, makan sebiji pil kira-kira 1-2 jam sebelum bersama. (sehari sebiji)



Pantang Larang Menggunakan Pacak Langit Pearl Plus

Walaupun pacak langit pearl boleh digunakan oleh semua orang tanpa mengira umur ataupun masalah kesihatan, anda dinasihati agar mematuhi pantang larang berikut sebelum mengambil pacak langit pearl:

- Tidak mengambilnya bersama minuman berkarbonat, teh atau kopi dan

- Tidak mengambilnya dalam jangkamasa kurang sejam selepas anda memakan kandungan makanan berprotein tinggi (ayam, ikan, telur dengan kuantiti yang banyak)



Kesan Sampingan Daripada Penggunaan Pacak Langit Pearl Plus

Pacak langit pearl tidak akan menyebabkan sebarang kesan sampingan namun begitu sekiranya anda mempunyai tekanan darah rendah, anda mungkin akan mengalami sedikit kepeningan yang biasanya akan hilang dalam masa 30 minit setelah mengambil pacak langit pearl.

Sungguhpun pacak langit tidak menyebabkan kesan sampingan bagi pesakit jantung/kencing manis/etc, adalah dinasihatkan supaya tidak memakan ubat penyakit tersebut secara serentak dengan pacak langit. Jarakkan. Contoh; ubat sakit jantung/kencing manis etc di makan waktu pagi manakala pacak langit petang atau malam.



Kandungan Kapsul Pacak Langit Pearl Plus

Eurycoma Longifolia
Eurycoma Longifolia adalah antara herba aphrosidiac yang terkuat di dunia. Digunakan semenjak dahulu lagi oleh penduduk di sekitar Asia Tenggara untuk meningkatkan daya seksual dan juga kesihatan badan keseluruhan


Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba adalah antara herba yang paling banyak dikaji di seluruh dunia. Ianya berfungsi untuk menggalakkan pengaliran oksigen ke otak dan juga membantu meningkatkan keupayaan jantung, paru - paru dan alat kelamin untuk berfungsi.


Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris digunakan untuk meningkatkan tenaga tubuh badan, meningkatkan keinginan seksual dan membantu menyegarkan sistem reproduktif lelaki dan wanita.


Butea Superba
Butea Superba membantu meningkatkan pengaliran darah ke kawasan kelamin dan mengekalkannya untuk membantu memberikan ketegangan yang lebih sempurna secara berterusan. Ramuan ini baru sahaja ditambahkan ke dalam Pacak Langit Pearl Plus setelah kajian mendapati dengan menambahkan bahan ini, kesan panas yang terhasil dari tongkat ali dapat dihilangkan untuk menjadikan Pacak Langit Pearl Plus ini boleh digunakan tanpa sebarang kesan kepada pengguna.


Ubi Jaga
Ubi Jaga digunakan semenjak dahulu lagi sebagai aphrosidiac untuk lelaki. Ianya terbukti berkesan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan meningkatkan kandungan hormon testosterone.

Pacak Langit Pearl Plus dengan kandungan 100% herba adalah sesuai untuk semua peringkat umur dari yang muda hinggalah yang tua. Dapatkan Pacak Langit Pearl Plus sekarang juga!
 
 

 

Spanish fly  

 

 

untuk menaikkan ghairah seks Isteri anda

hanya titiskan 12 titik ke dalam air minuman dan isteri anda akan naik ghairah seks pada anda

hanya RM60 sebotol pos percuma

ke seluruh Malaysia jika beli dengan saya

harga pasaran lebih RM70 sebotol

 

 

 

 
 

 
Testimoni Pengguna Rsi Legend Oil Hanya RM80 sebotol
pos seluruh Malaysia terbukti berkesan
wang dipulangkan 100% jika tidak berkesan
 
( Harga RM70 sebotol jika anda beli lebih 2 Botol )
 
 

 

 

 

 
    
 
 

 

Kepada yang berminat nak

Download ebook Percuma

Posisi seks dan nikmat seks suami isteri

juga hadiah tunai lebih RM600

boleh klik gambar dibawah