Login ID : Katalaluan :    Lupa password?   Daftar Sekarang!
 
 

 Daripada:

 

Mr. Firdaus

Malaysia Offline and Internet marketer

(money making machine)

 

Email:  

Firdausisthebest@gmail.com

No handphone:

016-4650338

(boleh add wee chat,line,kakao talk,whatsapp)


YM id :

jutawan7yakuza

        

 

Amaran!!!!!!!!!

jika anda seorang yang mahukan duit yang terlampau banyak juga mahu hubungan seks hebat dengan penuh nikmat kepuasan serta tahan lama

dan

inginkan pendapatan lumayan setiap hari setiap minggu setiap bulan setiap tahun dan setiap masa ini lah tempat untuk anda

dan

jika anda tak suka duit yang banyak juga hubungan intim seks yang penuh nikmat dan tak nak pendapatan tambahan web ini bukan untuk anda.

 

 

Percuma info biz pada yang berminat untuk dapatkan

mercedes sendiri

hanya bermula dengan RM700 berminat boleh

add wee chat 016-4650338 atau

email saya firdausisthebest@gmail.com

 
 
 
(Jaminan wang dikembalikan jika sebarang bisnes sama ada produk perkhidmatan di web ini tidak memberikan keuntungan pada anda sama ada dari segi wang atau produk yang tidak memenuhi kepuasan terutamanya produk seks yang di tawarkan)
 
Kepada yang berminat dapatkan koleksi ebook internet marketing
bahasa melayu best
cuma RM25 dan jika apa yang anda belajar tak berkesan
saya pulangkan wang anda RM250 1000% dari nilai wang anda
 
Pada yang mampu sahaja
1 Lot RM5,000 sebulan pulangan RM650 selama setahun
Berminat hubungi saya wee chat whatsapp 016-4650338
 
Kejayaan biz anda juga kepuasan nikmat seks anda keutamaan saya
hanya yang terbaik saya tawarkan pada anda
 
Jika serius anda mahukan duit anda boleh mulakan buat duit dengan saya
sama ada dengan duit atau tanpa satu sen pun.
 
 
 
Pertama sekali saya bongkarkan
pada anda buat duit dengan saya tanpa satu sen pun!!!!!!!!!!!!!!!
 
1)Anda hanya perlu promosi ikut cara anda sesiapa sahaja kenalan saudara rakan sesiapa sahaja nak buat duit dan berikan no phone kontek 016-4650338 saya pada mereka hanya perlu mereka berhubung dengan saya
 
atau terus email saya firdausisthebest@gmail.com ,saya akan email biz yang saya ada pada mereka dan jika mereka join bisnes saya saya akan bank in anda.
 
 
Pastikan anda simpan database maklumat customer anda
 
 Saya juga menawarkan personal loan pada
kakitangan kerajaan dan swasta juga bisnes untuk yang berminat
 
Komisyen lumayan pada yang rekemen customer pada saya
 
Juga pada kontraktor yang dah dapat projek kekurangan dana wang dan perlukan wang segera untuk projek anda
 
saya boleh bantu walaupun nilai lebih RM50juta juga pada sesiapa
 
yang ada tanah ingin  jual tanah anda dengan segera
 
walaupun nilai tanah anda lebih RM3juta
 
2)Jika anda mahukan komisyen terus ke bank anda
lebih RM70,000 tunai tanpa satu sen
saya boleh tolong anda dapatkan saya syarikat sdn bhd atau berhad apa sahaja bisnes lebih turn over bisnes lebih RM100,000 sebulan yang mahu buat loan lebih RM5 juta.
 
Pastikan anda dapatkan profile company,statement bank turn over setiap bulan,company auditing dan tiada blacklist atau ctoss criss
 
Jika syarikat tersebut berjaya dapatkan loan lebih RM5juta ,saya akan bank in ke akaun bank anda lebih RM70,000 tunai ke akaun bank anda.
 
Jika anda tak pernah buat dan inginkan contoh profil syarikat,saya boleh pos ke alamat anda contoh buku profil yang layak untuk memohon,urusan fotostat dan penghantaran semua anda harus tanggung .
 
Kalau berminat nak dapatkan contoh profil syarikat untuk anda gerak mendekati syarikat untuk buat loan,
 
saya akan send contoh buku profil
terus ke rumah anda dengan harga RM50 sahaja.
 
 
Anda hanya perlu bank in ke akaun maybank saya
no akaun maybank 157036581422 Nama Mohd Firdaus
Dan sms alamat anda ke no saya 016-4650338
 
Saya akan hantar contoh buku profil syarikat pada anda terus ke rumah anda
 
 
 
 
 
 
 jika anda seorang sleeping partner
dan
 
tak berminat untuk jalankan biz dan
nak keuntungan saya syorkan pada anda
 
 Global Wave Gold Malaysia
Trading forex & Gold start dari
 
RM35,000 1 lot
Duit anda ditrade oleh Dato'yang menjana lebih RM10juta
dalam pasaran Forex
Terbukti berjaya dan dah lebih 10 orang telah berjaya menjadi jutawan
Anda hanya perlu call saya untuk saya set temujanji dengan saya
dimana sahaja seluruh Malaysia
 
 
Trader yang berjaya menjana ratusan ribu ringgit sebulan bertaraf jutawan dari anak murid dato akan menerangkan bagaimana anda mampu buat lebih RM1juta walaupun modal anda hanya RM35,000 sahaja
(Terbaik start dengan modal dari RM70,000 dan ke atas)
 
 
 
 
 
 
Keuntungan 1 lot RM35,000 dari 15% ke 24% sebulan ikut market pasaran
 
Keuntungan 1 lot dari RM6,000 sebulan ke RM7,500 sebulan pasif income
tak termasuk bonus trading,sponsoring and group bonus
 
 
 
Berminat hubungi saya dan jumpa face to face
atau
bank in terus ke akaun maybank saya 157036581422
dan sms ke phone saya
016-4650338
 
 
3)Selain itu juga anda boleh copy paste apa sahaja gambar produk di web saya ini dan anda boleh promosi di mana sahaja,saya akan bagi komisyen best pada anda lebih lebih lagi produk seks.
 
Yang terbaik berbincang dengan saya itu yang terbaik untuk mengetahui komisyen yang anda terima bila bawa customer pada saya
 
Ok sekarang saya terangkan buat duit dengan saya serendah RM50 hingga jika anda mampu lebih RM1juta.
 
1)Biz yang anda boleh mula hanya dengan
 
(Jaminan wang dipulangkan jika produk seks
di bawah tidak memberi manfaat hubungan seks yang lebih puas
nikmat pada anda)
 
 
Produk seks no 1 di Malaysia sekarang
Saya jual original 9 sachet dengan harga RM120 sahaja
termurah di pasaran Malaysia untuk sabah sarawak
tambah RM5 sekotak kos penghantaran
(harga di pasaran malaysia lebih RM125 sekotak)
 
CATUABA adalah pokok ajaib yang berasal dari
Lembah Amazon Brazil. CATUABA merupakan
tumbuhan afrodisiak (seks) yang paling terkenal di Brazil.
 
Itulah sebabnya kenapa mereka mempunyai
zakar yang besar dan kuat hingga mendatangkan
irihati kepada semua lelaki-lelaki di dunia ini.
 
Mereka juga telah membuat penemuan bahawa
seorang lelaki yang mengambil CATUABA untuk
jangka masa yang lama boleh bertahan
selama lebih daripada dua (2) jam tanpa ejakulasi
dan masih mempunyai kesuburan
yang lebih tinggi dan kekuatan seks
sepertimana mereka yang berusia 25 tahun
walaupun diusia 60 tahun.
 
CATUABA juga telah diluluskan oleh kerajaan Brazil
sebagai tumbuhan perubatan dan selamat dimakan.
Ia juga bersifat sederhana dan tidak toksik.
 
Wangian lelaki wanita No 1 di Rusia
 
modal RM50 sahaja ialah
 
Produk phero-x
 
Perfume wangian lelaki No 1 Rusia
 
Phero-X™ bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-X™ akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!
 
 
 
Produk Pherolins
Perfume wangian wanita no 1 Rusia
 

Bagaimana Copulins Memikat Perhatian Lelaki?

Cecair seperti hormon ini dirembeskan oleh bahagian vagina wanita ketika ianya mengesan kehadiran air mani atau terangsang. Fungsinya ialah untuk menarik perhatian dan lebih hebat lagi ianya boleh mengawal pusat otak lelaki membuatkan lelaki lebih tertarik, memberikan lebih perhatian dan membuatkannya mengikuti kata. Pherolins menggunakan copulins yang disintesis secara klinikal dengan menggunakan copulins manusia sebagai asas. Hasilnya, copulins sintetik manusia yang dipertingkatkan untuk kesan optimum.
 
 
dan
 
libido gel produk seks gel terbaik untuk hubungan intim.
(Dapat kepuasan lebih tahan lama dan
keras pada zakar semasa melakukan hubungan intim)
 
 
Saya syorkan anda boleh bank in untuk ketiga tiga produk harga RM150.
Dan anda boleh guna sendiri dan rasai keberkesannya.
 
Anda boleh promosi melalui offline face to face dengan orang atau melalui internet.
 
Jika anda berminat untuk jadi agen ,
harga permulaan RM50 sebotol harga kali kedua
anda beli hanya RM40 sahaja
 
Setiap botol yang terjual Komisyen RM10 untuk anda,
 
ingat ketiga tiga produk tersebut paling murah di pasaran Malaysia
 
kalau orang nak beli di web lain harganya lebih RM60 sebotol.
 
Anda boleh bank in RM40 sahaja pada saya
(hanya pada yang sudah beli kali pertama dengan saya)
dan
urusan penghantaran produk semua saya uruskan
 
Boleh bank in saya RM50
atau
 
RM150 dan produk akan sampai terus ke pintu rumah anda
 
dalam masa 2 ke 3 hari
 
No akaun maybank 157036581422 Mohd Firdaus
 
dan sms alamat anda ke 016-4650338.
 
Pada yang ingin menjana income networking termurah di Malaysia
hanya RM50 sahaja dengan 50% komisyen
 
 
Produk utama sms bulks boleh
hantar sms ke lebih 3000 No handphone
hanya dengan satu klik sahaja
 
 
 
 
2)Inginkah anda untuk dapat duit cheque lebih RM8,000 setiap minggu??
atau
email saya untuk info lebih lanjut
 
 

 
 
Web group BIZ
 
Setiap yang join akan dapat web biz percuma
 
Jika anda mahukan penerangan lebih lanjut email saya
 
Tajuk header
 
Saya nak buat QMG dengan income lebih RM4,000 seminggu
hantar info percuma pada saya
 
Email ke firdausisthebest@gmail.com
 

 


 
Berikut di bawah penerangan keseluruhan biz saya
 
Saya syorkan jika anda mahu berjumpa face to face
saya alu alukan call saya 016-4650338
 
Jika anda dari seluruh Malaysia tak kira anda
dari Kelantan ,Johor atau Kuala Lumpur atau
mana sahaja negeri di Malaysia
 
Saya ada agen yang akan terus berjumpa anda terus face to face
sms saya nama dan tempat anda untuk saya uruskan agen ke tempat anda
 
Saya juga boleh bawa buku maybank saya sebagai
bukti kejayaan saya lebih RM100,000 setahun
jika anda nak jumpa saya face to face
 
dan
 
 
set temujanji yang terbaik penang island
atau
dimana sahaja di seluruh Malaysia
 
Nak akaun maybank anda penuh duit
seperti dibawah hubungi saya segera
 
Firdaus 016-4650338
atau
email saya firdausisthebest@gmail.com
 
 
Jika ada yang berminat nak bina web seperti ini harga RM1,000
RM100 komisyen untuk satu web
 
Nak belajar promosi internet saya caj RM150 
(belajar sampai mampu buat sale untuk apa saja biz internet)
terus dengan support email,ym,sms,call ,line,
whatsapp,weechat kakaotalk
 
 
serius nak belajar bank in ke akaun maybank saya
157036581422 Mohd Firdaus Md Noor
dan
sms weechat whatsapp line 016-4650338
bukti pada saya seperti dibawah
 
 
 
 
Saya menawarkan Bisnes terbaik untuk anda
 
 

 1) Mahukah anda mendapat kepuasan seks yang maksimum
dan
menguatkan ketahanan zakar untuk keras dan panjang tahan lama
serta
meningkatkan kenikmatan seks
 
Semua produk seks yang saya jual terbukti berkesan
dan
wang akan saya pulangkan segera jika tak membawa apa apa kesan
 
Jaminan Wang Di Pulangkan Jika Tak puas hati
 
 
 
Berikut adalah produk seks terbaik di pasaran
Produk akan sampai di pintu rumah anda dalam masa 2 ke 3 hari
dari tarikh pembelian anda pada saya
 
Jika berminat dengan mana mana produk hanya bank in kepada saya
No akaun maybank saya
157036581422 Mohd Firdaus
dan
selepas itu sms saya
(no saya 016-4650338 kalau nak jimat bleh
pakai whatsapp,wee chat ,Line atau kakao talk)
 
alamat anda yang hendak saya pos segera pada anda
(pastikan anda simpan bukti transaksi yang anda bank in pada saya)
 
 
 
Produk seks no 1 di Malaysia sekarang
Saya jual original 9 sachet dengan harga RM120 sahaja
termurah di pasaran Malaysia untuk sabah sarawak
tambah RM5 sekotak kos penghantaran
(harga di pasaran malaysia lebih RM125 sekotak)
 
CATUABA adalah pokok ajaib yang berasal dari
Lembah Amazon Brazil. CATUABA merupakan
tumbuhan afrodisiak (seks) yang paling terkenal di Brazil.
 
Itulah sebabnya kenapa mereka mempunyai
zakar yang besar dan kuat hingga mendatangkan
irihati kepada semua lelaki-lelaki di dunia ini.
 
Mereka juga telah membuat penemuan bahawa
seorang lelaki yang mengambil CATUABA untuk
jangka masa yang lama boleh bertahan
selama lebih daripada dua (2) jam tanpa ejakulasi
dan masih mempunyai kesuburan
yang lebih tinggi dan kekuatan seks
sepertimana mereka yang berusia 25 tahun
walaupun diusia 60 tahun.
 
CATUABA juga telah diluluskan oleh kerajaan Brazil
sebagai tumbuhan perubatan dan selamat dimakan.
Ia juga bersifat sederhana dan tidak toksik.
 
 
 

LIBIDO-Gel menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO-Gel menggunakan Air Suling, Pati Akar Cengkih, Herba dari Turkey & Mesir dan Daun Lidah Buaya dan pelbagai herba di dalam formula yang telah terbukti berkesan secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO Gel. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar-benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu LIBIDO Gel lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan-kesan berikut pada jangka panjang…

Harga di pasaran dari RM70 tapi dengan saya
sebotol hanya RM50 sahaja

 

 
 
 
Pheromones, sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!
  • Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
  • wanita akan merasa cukup selesa dan tertarik dengan bau badan anda tanpa anda sedari walaupun ketika anda berpeluh
  • lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
  • dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
  • anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.
  • anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
  • hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
  • Wanita akan tertanya2 bau apakah ini..lain semacam jer tapi sangat best dan selesa. ermm!! pelik kan..
Harga di pasaran dari RM79 tapi dengan saya
sebotol hanya RM50 sahaja
 
 
Apa itu Pherolins?
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum.

Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins.

Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka.

Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.
 
Hanya RM50 termasuk pos dan
jika anda beli di web lain harga lebih RM69 termasuk pos
Apa itu Pherolins?
  • Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum. Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins. Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.
- See more at: http://www.rizi-biz.com/phero-x-dan-pherolins/#sthash.OTq3Xkzb.dpuf
Apa itu Pherolins?
  • Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum. Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins. Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki.
- See more at: http://www.rizi-biz.com/phero-x-dan-pherolins/#sthash.OTq3Xkzb.dpuf
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum. Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins. Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki. - See more at: http://www.rizi-biz.com/phero-x-dan-pherolins/#sthash.OTq3Xkzb.dpuf
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum. Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins. Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki. - See more at: http://www.rizi-biz.com/phero-x-dan-pherolins/#sthash.OTq3Xkzb.dpuf
Pherolins ialah wangian yang disebatikan bersama pheromone & copulin dengan tahap campuran yang paling sesuai untuk membantu anda memanupilasi pheromone & copulins di dalam Pherolins tersebut pada tahap optimum. Pherolins mewarnakan kehidupan anda dengan menaikkan tahap keyakinan diri anda, menampilkan diri anda di tempat kerja atau untuk mendapatkan lebih perhatian tetapi yang lebih hebat lagi, ia membantu anda menarik perhatian lelaki. Lelaki akan lebih mudah mesra dan selesa bila bersama anda. Untuk pasangan suami-isteri, sudah tentu Pherolins akan membantu mengeratkan lagi perhubungan & keintiman anda berdua. Suasana akan lebih tenang & ceria apabila anda berada di dalam lingkungan aura wangian Pherolins. Pherolins adalah salah satu cara yang berkesan untuk menarik perhatian lelaki. Ianya meningkatkan daya tarikan anda pada lelaki. Anda akan bertemu lebih ramai lelaki dan mereka akan lebih segera perasan pada anda tatkala anda berada dekat pada mereka. Pherolins mengandungi kandungan wangian, termasuk copulins & pheromones, di mana kedua-duanya telah terbukti meningkatkan daya tarikan wanita pada lelaki. - See more at: http://www.rizi-biz.com/phero-x-dan-pherolins/#sthash.OTq3Xkzb.dpuf
 
 
Pil Seks No 1 Dunia mengalahkan Viagra
 
Saya jual produk original dari canada dan bukan tiruan
  • Penambahan hingga 2" PANJANG dan TEBAL
  • 300% Penambahan Air Mani
  • Meningkatkan KEINGINAN dan STAMINA
  • Kekerasan Maksima
  • Ketahanan Lebih Lama
  • Formulasi dari CANADA
  • Herba paling famous masa kini.
Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan MASALAH JANTUNG, DARAH TINGGI atau KENCING MANIS.
Formula Pil Vimax yang baharu merupakan hasil dari bertahun-tahun Kajian Dan Pembangunan (Research And Development) oleh para doktor, saintis & pengamal kesihatan diri yang professional. Melalui kerja keras & dedikasi, mereka bawakan kepada anda produk yang 100% asli & selamat tanpa kesan sampingan.
 
 Kepada pengguna dan pengedar berhati-hati dengan produk TIRUAN,
Sila dapatkan Vimax Original Canada dari rangkaian PillsExpert.Com yang tulen.
Jangan beli Vimax yang tiada hologram 'PILLSEXPERT CANADA' bersama nombor siri yang berlainan kerana terdapat produk TIRUAN.

Sole Distributor Malaysia pemegang hak jualan dan pemasaran adalah MyIdaman Malaysia.
Sila hubungi Pills Expert Inc.(pillsexpert.com)-Canada (1-888-381-8791) atau email wholesale@vimaxgroup.com untuk kesahihan Syarikat 'MYIDAMAN' sebagai 'Pengimpot Tunggal Yang Sah' Vimax untuk pasaran Malaysia. 

 Nombor siri yang berlainan PADA HOLOGRAM 'PILLSEXPERT CANADA' BOLEH DISAHKANdengan email wholesale@vimaxgroup.com atau hubungi terus Pillsexpert Inc. Canada di talian(1-888-381-8791)


CARA UNTUK PENGESAHAN HOLOGRAM DENGAN PILLSEXPERT INC. CANADA
Sila email wholesale@vimaxgroup.com seperti berikut:
'Vimax Hologram for Myidaman Malaysia, Serial Number XXXXXXXX, Please Verify'


Sesiapa yang menjual produk keluaran Vimax tanpa meminta izin dari pemunya hak boleh dikenakan SAMAN!
Buat pengetahuan pelanggan dan rakan pengedar semua, Vimax Canada punyai Lesen Trade Mark;
Health Canada product number: 159345, USA Trademark: 3307253, Canada Trademark: TMA690523
Website, manufacture, products, owned and billed by: (Pillsexpert, Izef llc. Canada)
 
Hanya yang original dengan saya
 
Harga di Pasaran dunia bermula dengan harga RM500 ke atas
tapi dengan saya hanya RM329 sahaja Vimax sebotol
 
 
 
 
Perut anda berlemak degil? 
Perut bergoyang keriangan bila anda berjalan? 
Susah nak ikat tali kasut? 
Perut terkena stereng bila memandu? 
Bila masuk lif selalu berbunyi terlebih berat? 
Tumit kaki anda sakit bila berjalan? 
Anda tidak nampak tali pinggang anda bila anda berdiri? 
Lemak2 di tangan melambai keriangan bila anda menulis? 
Perut bergegar bila ketawa? 
Jika salah satu jawapan di atas anda jawab YA,
anda MESTI mendapatkan
Fatburner Extreme - Pembakar Lemak No 1 di Malaysia! 
 
 
juga ekstra nikmat seks
 
Sekotak hanya  RM200
dan
penggunaan dalam tempoh sebulan
Hanya minum sahaja!!!!!!!!!!!!!!!!!Rasai kesannya
 

 
  • Penambahan hingga 2" PANJANG dan TEBAL
  • 300% Penambahan Air Mani
  • Meningkatkan KEINGINAN dan STAMINA
  • Kekerasan Maksima
  • Ketahanan Lebih Lama
  • Formulasi dari CANADA
  • Herba paling famous masa kini.
Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan MASALAH JANTUNG, DARAH TINGGI atau KENCING MANIS.
Formula Pil Vimax yang baharu merupakan hasil dari bertahun-tahun Kajian Dan Pembangunan (Research And Development) oleh para doktor, saintis & pengamal kesihatan diri yang professional. Melalui kerja keras & dedikasi, mereka bawakan kepada anda produk yang 100% asli & selamat tanpa kesan sampingan.

Pil VIMAX adalah kapsul yang diimport dari Kanada yang mula menjadi perhatian lelaki untuk tujuan kesihatan seksual. Pil VIMAX ialah makanan tambahan atau food sumpliment untuk lelaki yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli.

Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem produktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki
  • Penambahan hingga 2" PANJANG dan TEBAL
  • 300% Penambahan Air Mani
  • Meningkatkan KEINGINAN dan STAMINA
  • Kekerasan Maksima
  • Ketahanan Lebih Lama
  • Formulasi dari CANADA
  • Herba paling famous masa kini.
Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan MASALAH JANTUNG, DARAH TINGGI atau KENCING MANIS.
Formula Pil Vimax yang baharu merupakan hasil dari bertahun-tahun Kajian Dan Pembangunan (Research And Development) oleh para doktor, saintis & pengamal kesihatan diri yang professional. Melalui kerja keras & dedikasi, mereka bawakan kepada anda produk yang 100% asli & selamat tanpa kesan sampingan.
  • Penambahan hingga 2" PANJANG dan TEBAL
  • 300% Penambahan Air Mani
  • Meningkatkan KEINGINAN dan STAMINA
  • Kekerasan Maksima
  • Ketahanan Lebih Lama
  • Formulasi dari CANADA
  • Herba paling famous masa kini.
Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan MASALAH JANTUNG, DARAH TINGGI atau KENCING MANIS.
Formula Pil Vimax yang baharu merupakan hasil dari bertahun-tahun Kajian Dan Pembangunan (Research And Development) oleh para doktor, saintis & pengamal kesihatan diri yang professional. Melalui kerja keras & dedikasi, mereka bawakan kepada anda produk yang 100% asli & selamat tanpa kesan sampingan.
 
 
Kapsul Herba Reload merupakan produk ‘Clinically Researched’ yang baik, hebat dan berkualiti tinggi dalam kelas ‘Natural Energy Enhancer’ untuk lelaki.
 
Kapsul Herba Reload ini adalah campuran herba tulen 100% semulajadi dan mineral yang telah digunakan selama berabad-abad untuk meningkatkan keinginan seksual, keyakinan, keseronokan dan prestasi seks seseorang lelaki.
 
Dengan kombinasi unik dan bahan-bahan herba terbaik ini, Kapsul Herba Reload mampu untuk meningkatkan libido, tenaga, stamina, meningkat keupayaan dan keinginan seksual lelaki.
 
Kapsul Herba Reload juga merangsang isyarat badan untuk menggalakkan kesihatan keseluruhan yang lebih baik, seterusnya dapat memberikan dimensi baru dalam kehidupan anda dan pasangan!! Dan paling penting Kapsul Herba Reload adalah Bebas dari Kesan Sampingan.
 
 
Bagi lelaki yang sedia sihat yang ingin merasakan kenikmatan dan kelebihan tambahan kepada kehidupan seks mereka maka, Kapsul Herba Reload adalah jawapannya; adalah No#1 dalam kelasnya mampu memerikan satu dimensi yang menarik kepada ANDA!!
 
Ianya mampu memberikan mereka pengalaman seksual yang indah – (seperti) ereksi yang lebih panjang, lebih keras, lebih besar, mampu melakukan lebih kerap, stamina yang lebih, libido atau nafsu meningkat, kepekaan dan keseronokan seksual dan seterusnya kesihatan dan mood anda secara secara menyeluruh!!
 
 
Dengan pengambilannya sebagai supplemen kesihatan tambahan harian mampu menjadikan ANDA suami yang dikagumi oleh isteri-isteri. Isteri pasti kagum dan teruja dengan prestasi, kemampuan dan tenaga ANDA, ianya merasakan sesuatu yang baru seolah-olah KUASA KUDA ANDA telahpun bertambah! Bukankah ini yang ANDA mahukan?
 
Tambahkan kenikmatan dan
keseronokkan seksual anda
 
Harga di pasaran dari RM100 tapi dengan saya
sebotol hanya RM90 sahaja
 
 
Waterbuddy ;
Pam Pembesaran Zakar Menggunakan Teknologi Sedutan Udara Tekanan Air
 
Waterbuddy memberikan kesan dan pengalaman kepada ANDA tidak sama seperti pam-pam pembesaran zakar yang pernah anda gunakan dulu-dulu. Amat berbeza dan merupakan pengalaman yang unik!
Pesanlah sekarang & berbahagialah dengan Waterbuddy untuk ANDA mendapatkan lebih stamina seks dan saiz zakar anda membesar hanya ketika anda MANDI !!
  • Memanjangkan zakar lebih dari 3 inci dengan mudah
  • Menambah diameter saiz zakar dengan mudah
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Menambah stamina seks lelaki
  • Melancarkan perjalanan darah
  • MERAWAT MATI PUCUK
  • Pancutan mani lebih puas!
  • Merawat pancutan pra-matang
  • Menyelesaikan masalah zakar bengkok
  • Membesarkan kepala zakar ANDA
  • Baik untuk pesakit Peyronie

Harga di pasaran dari RM320 tapi dengan saya
hanya RM259 sahaja
 
 
 
 
2) Duduk diam dapat duit modal paling rendah
dari RM200,000 hingga RM4 Juta
Tanpa fikir apa apa beli duduk diam sampai waktu jual ambil untung
Beli Jual Rumah di Penang
Ada duit RM1 juta nak bagi jadi RM3 juta
dalam masa singkat 6 bulan pun bleh
 
Anda ada wang bermula dengan modal lebih RM200,000 modal anda
untuk beli tanah atau rumah atau rumah kedai di Pulau Pinang yang boleh memberikan keuntungan lebih 30% dalam  masa setahun tanpa buat apapun
 
 
Saya boleh bantu anda
jika anda seorang yang kaya raya dan nak kaya dalam masa singkat
dengan membeli rumah banglo,Teres,Kondominimum,Flat atau Tanah
 
(Pembelian Rumah di Pulau Pinang tak rugi
seperti Negeri lain di Malaysia disebabkan mendapat
permintaan tinggi pembeli dari Hong Kong,
Singapura,Taiwan, Indonesia dan Macau)
 
 
Lima) Anda berminat Nak beli atau jadi agen kereta mewah atau MPV
secondhand dan recon dari 2008 hingga 2012
dan ingin dapatkan dengan harga rendah di Pasaran
(survey harga kereta di Pasaran dan boleh bincang dengan saya)
 
Toyota Veilfire
 
Saya boleh tolong anda
Kenapa perlu beli kereta MPV Alphard,Estima,Mercedes ,
Porsche,,BMW ,Lamborghini dan Ferarri dengan saya
 
Sesiapa yang beli dengan saya harga boleh dapat
paling rendah di Pasaran juga bersama
warranty 1 Tahun Percuma beserta 1 Tahun Servis Percuma.
 
Harga Trade in kereta lagi tinggi dari mana mana tempat
 
 
Kereta jenis MPV Toyota Estima,Veilfire dan Alphard terus dari 
bandar Jepun dan semuanya dalam keadaan terbaik
 
 
Selain itu juga jika anda beli dengan saya
jika berlaku kehilangan kereta dalam tempoh 1 ke 3 tahun dari tarikh pembelian
Wang anda akan dikembalikan tak seperti kedai kereta lain
 
 
Anda tak akan dapat dimana mana kedai kerana
majoriti kedai beri warranty dalam masa 1 bulan ke 6 bulan sahaja
 
Selain itu kereta terus datang dari London dan Jepun
bukan dari Singapura
 
Pusat Servis di Pulau Pinang dan Kuala Lumpur
 
Servis lepas jualan terbaik untuk kereta anda
 
Nak beli kereta Mewah atau MPV cari call saya
dan saya janji anda tak menyesal
terbaik untuk anda
 
 
Kepada yang berminat untuk sewa
 
kereta BMW 5 Series atau
Toyota Alphard Veilfire
 
Saya menyediakan anda pakej sewa kereta beserta pemandu
dan petrol serta touch N Go
 
Harga dari RM1,000 Sehari untuk
 
BMW 5 Series
 
dan
 
Toyota Alphard Veilfire
 
 
 
Lokasi hanya di Utara Semenanjung Malaysia
Perlis,Kedah,Pulau Pinang
Hingga Taiping Perak Sahaja
 
(Untuk yang luar dari Utara Semenanjung yang ingin sewa
Kadar caj tol,minyak dan pemandu dikenakan)
 
 
 
Jika anda perlukan hubungi saya sama ada
untuk tujuan rekreasi,perkahwinan atau apa sahaja.
 
Komisyen RM100 jika anda perkenalkan Pelanggan pada saya
 
Juga jika anda menghadapi masalah seks hubungi saya
ada ubat terbaik untuk anda
 
 Mungkin anda masih tak percaya internet mampu memberikan wang lumayan ke akaun bank anda.

Anda boleh saksikan bukti di bawah bagaimana saya mampu buat duit dengan internet.

Semuanya dibongkarkan dengan teknik promosi dan iklan yang best dari saya

Jom buat Duit dengan Firdaus.

 

offer kepada sesiapa sahaja RM100

Jika anda kenal sesiapa sahaja nak buat web bisnes sama ada

investment,MLM,atau apa sahaja biz hubungi saya,dan

jika individu tersebut menempah satu web bisnes

RM100 akan dibank in ke akaun anda.

Kenapa anda mesti join saya untuk buat duit dengan internet?

 Berpengalaman dalam bidang promosi internet sejak 2008 dan dengan biz internet saya mampu buat lebih RM80,000 dalam masa 3 bulan dengan Bukti.

Rahsia trafik hebat yang memberikan saya lebih RM80 000 dalam masa 3 bulan

Boleh lihat bukti disini KLIK sini

 

 

 

Anda ada apa apa untuk diiklankan

sama ada bisnes atau apa saja

BMW 5 Series

atau banglo atau apa sahaja yang anda nak iklan di web saya

juga perkhidmatan contoh rumah urut ke workshop kereta ke

hubungi saya segera

 

Jika saya boleh buat duit di internet,

anda pun mampu buat duit di internet

Selain itu saya menawarkan pada anda

Mahukan hubungan seks yang hebat dan tahan lama

Adakah anda mencari sesuatu yang bakal hangatkan hubungan seks anda dengan kepuasan maksimum!!!!!! Klik disini untuk dapatkan hubungan seks yang terhebat dalam hidup anda

(juga produk membesarkan payudara no 1 asia,produk memanjangkan dan membesarkan zakar serta produk phero-x pemikat wanita no 1 dunia)

 

 
 

Semua orang punya cinta dalam hatinya..... Ungu my most favourite band in the world moga sukses band Ungu terus selamanya Ungu The best  

 

 

 
 
 
 
 

 

  

               
# Bukti 1

  RM82,260.95 Hanya Dalam Masa 3 Bulan, Januari 2011 Hingga Mac 2011
 
# Bukti 2

RM56,658 Hanya Dalam Masa 3 Bulan Dari April 2011 Hingga Jun 2011

 


# Bukti 3

Hanya Dalam Masa 3 Hari Saya Mampu Jana RM 5,724

 

 

Bagi saya Firdaus adalah member ym yang hebat walaupun saya tak pernah
jumpa berdepan face to face namun beliau banyak membantu memberikan
tips-tips hebat dalam mempromosikan web.

Alhamdulilah kini saya  dah mampu menjana lebih RM10,000 sebulan
dengan Internet, kini giliran anda untuk membuat wang lumayan di
internet.

Saudara Fendi



 

Wow telah lama saya nantikan agar Saudara Firdaus dapat membantu para peniaga internet agar memberikan tips hebat dalam bidang promosi web.

Walaupun saya berbangsa  Cina dan saudara Firdaus Melayu namun beliau komited memberikan servis terbaik untuk pelanggannya.

Bersama beliau saya pernah mendapat keuntungan lebih RM9,000.Memang best duit ma.sekarang turn anda pula buat duit.

Saudara Lee Chee Yan

Laman Web : 

 

 

Sebagai Rakan Karib Firdaus,saya tak dapat sangkalkan ilmu internet marketing yang ada Firdaus memang best untuk apa saja sama ada anda terlibat dalam MLM,Hyip,Insurans atau apa saja web yang memerlukan promosi hebat.

Semoga Firdaus dapat membantu ramai lagi dengan ilmu internet marketing yang ada padanya.

Saudara  Faily Noor

 

Walaupun saya jauh dari sabah dan Firdaus dari penang dengan internet ,Kami dapat berhubung dan sentiasa menjadi kawan.

Ilmu internet marketing beliau membuka perspektif baru pada saya dan dengan traffic yang hebat tidak mustahil untuk menjayakan apa saja bisnes di dunia ini.

Moga ilmu yang Firdaus kongsikan dapat manfaatkan web biz anda.


Saudara Kobot Dauni

 

Laman Web:

 

 

Dalam dunia perniagaan internet,Traffik atau
pengunjung ke web adalah NYAWA utama dalam
memberi keuntungan kepada perniagaan internet anda
dari HYIP, MLM,affiliate,insurans dan seumpamanya.

Saya telah berpengalaman dalam track traffic visitor
di web dan telah menjana ribuan ringgit di internet.

 

Disini saya menawarkan pada anda semua ilmu traffic

yang boleh digunakan untuk apa sahaja bisnes di internet

baik Hyip, MLM,affiliate,insurans,agen komisyen

atau apa sahaja bisnes internet yang

memerlukan pengunjung ke web biz anda.

 

Konsep biz internet  web yang hebat

dengan grafik dan produk yang hebat memberikan manfaat.

Untuk memberikan keuntungan,anda perlukan pengunjung manusia

ke web anda dari beribu manusia yang mengunjungi

web akan wujud manusia yang berminat untuk join dan menyertai biz anda.

 

Yang penting hanya perlukan traffic yang hebat

agar beribu manusia dapat melihat web biz anda.

Pendek kata dari mata turun ke hati begitu juga biz anda.

 

Saya amat yakin dengan ilmu promosi dan lubuk iklan

saya yang terbukti dan saya sanggup kembalikan wang anda

200% dari nilai yang anda berikan kepada saya.


 
Saya akan pastikan dengan Individu yang join saya
akan mendapat keuntungan yang hebat pada anda
juga memanfaatkan wang anda.

 
InsyaAllah Berjaya kerana saya dah gunakan bertahun cara
dan teknik promosi dan iklan ini memberikan saya
ribuan ringgit dengan internet.
 
 
 
 
 
Untuk Yang join saya sediakan anda

Bonus Hebat!

  

                                

Jangan Lupa RM100 dan RM70,000 tunai

ke akaun bank anda

untuk anda jika kenalkan pada sesiapa sahaja 

Teruskan impian berusaha dan jangan putus asa

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MENU UTAMA
WEB OWNER
mohd85fairuz
Tel: 60132102802

mfztech85
putra85fairuz@gmail.com
TOP SPONSOR
  admin (394)
  Fadh7 (9)
  Firdaus (8)
  manbro70 (7)
  mamacute (6)
  wan89 (4)
  lisster (3)
  Tawakkal (3)
BERITA TERKINI
Pengumuman Penting [Dari saya Firdaus)]

Jom Join rahsia firdaus.com dengan percuma

[ More news ]
STATISTIK
Jumlah Ahli 467
Jumlah Ahli VIP 23
Jumlah Ahli Free 444
Jumlah Visitor 10008
Jumlah Online 1 online
AHLI TERKINI

mohd azry abdul aziz
[ selangor ]
2014-08-30 19:13:46

Mark Sam Raven
[ Pasir Gudang ]
2014-07-09 13:43:57

Mohamad Nazim Bin Basiran
[ Shah Alam ]
2014-06-29 05:57:01

nurulain
[ IPOH ]
2014-06-20 10:40:59

Mohd Kamrul Endut
[ Kuala Terengganu ]
2014-06-17 20:56:03

cnbdpqteluf
[ New York ]
2014-04-07 07:34:38